🍏توصیه به مصرف سیب گلاب
🔸توصیه متخصصان طب سنتی بر این است که هنگام آبگیری سیب گلاب، مقادیری از پوست و پوره آن را با همدیگر مخلوط کنید تا از خواص بی شمار این میوه بی بهره نمانید.
🔸سیب بخصوص انواع شیرین و معطر آن با هر مزاجی سازگار است و به بدن گرمی و تری معتدل می بخشد و مصرف آن برای افراد مبتلا به سردی و خشکی بدن و اعضای عصبی سودمند است
🔺اما در مقابل، سیب ترش، طبیعتی مایل به سردی و خشکی دارد و مصرف آن برای افراد دچار
#ام_اس و خشکی و ضعف عمومی بدن و مبتلایان به
#افسردگی مناسب نیست.
🔸متخصصان بر این باورند که مصرف سیب گلاب در فواصل وعده های غذایی برای مبتلایان به
#پسوریازیس جلدی نیز، بویژه اگر همراه با علایمی چون التهاب و خارش زیاد باشد، بسیار مفید است/منبع: سلامت آنلاین
🍃🍂 👈