🍏توصیه به مصرف سیب گلاب 🔸توصیه متخصصان طب سنتی بر این است که هنگام آبگیری سیب گلاب، مقادیری از پوست و پوره آن را با همدیگر مخلوط کنید تا از خواص بی شمار این میوه بی بهره نمانید. 🔸سیب بخصوص انواع شیرین و معطر آن با هر مزاجی سازگار است و به بدن گرمی و تری معتدل می بخشد و مصرف آن برای افراد مبتلا به سردی و خشکی بدن و اعضای عصبی سودمند است 🔺اما در مقابل، سیب ترش، طبیعتی مایل به سردی و خشکی دارد و مصرف آن برای افراد دچار و خشکی و ضعف عمومی بدن و مبتلایان به مناسب نیست. 🔸متخصصان بر این باورند که مصرف سیب گلاب در فواصل وعده های غذایی برای مبتلایان به جلدی نیز، بویژه اگر همراه با علایمی چون التهاب و خارش زیاد باشد، بسیار مفید است/منبع: سلامت آنلاین 🍃🍂 👈