۱۲- برای پیشگیری از افزایش فشارخون و بیماریهای قلبی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
پاسخ :
۱- میزان نمکی که هنگام پخت به غذا اضافه می کنید را کاهش دهید .
۲- برای اجتناب از مصرف بی رویه نمک، برسرسفره ازنمکدان استفاده نکنید
۳- غذاهای کنسرو شده و بسیاری ا ز مواد غذایی بسته بندی شده و اماده دارای مقادیر زیادی نمک هستند ، به همین دلیل بهتر است مصرف این مواد غذایی رامحدود کنید
۴- مصرف غذاهای شور مثل آجیل شور، انواع فرآورده های غلات حجیم شده، پفک و … چیپس ، انواع شورنظیر خیارشور و کلم شور، ماهی دودی، سوسیس و کالباس و غذاهای کنسروی را کاهش دهید .
۵- جوش شیرین که ممکن است در انواع نان و کیک به کار رود ، دارای مقدار زیادی سدیم ( عنصر موثره نمک ) است . بنابراین در افرادی که بعلت ابتلا به بیماری محدودیت مصرف نمک دارند مصرف مواد حاوی جوش شیرین هم باید بسیار محدود شود.
@madrese_yar