** مواد لازم برای ۲ نفر شیر ۲ لیوان شکر ۴ قاشق غذاخوری آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری گلاب ۲ قاشق غذاخوری ابتدا شیر سرد را داخل قابلمه ریخته و آرد برنج و شکر را به آن اضافه کنید. سپس ظرف را روی حرارت قرارداده و شروع به هم‌زدن کنید. توجه داشته باشید که نباید همزدن را متوقف کرد، زیرا باعث می‌شود آرد برنج ته نشین شده و از شیر جدا شود. بنابراین به اصطلاح فرنی ته گرفته، زیر آن سفت می‌شود در حالی که سطح روی آن هنوز رقیق است. لازم است فرنی را به طور مرتب و ملایم به مدت حدود ۲۰ دقیقه هم‌بزنید تا کاملا آماده شود. در این مرحله ، پخت فرنی به اتمام می‌رسد. اگر می‌خواهید گلاب را به فرنی اضافه کنید،از آنجایی که عطر گلاب خیلی زود می‌پرد، بهتر است برای حفظ عطر بیشتر گلاب را در انتهای پخت، به فرنی اضافه کنید. نکته: قبل از سرد شدن فرنی آن را به ظرف سرو منتقل کنید تا ظاهر آن حفظ شود. ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f