طرز تهیه
#حریره_بادام
🍃🌸هو الشافی
👈 10 عدد بادام شب تا صبح خيس شود.
👈 پوست آن ها کنده شده و با مخلوط كن کاملاً نرم شود.
👈 مواد حاصل به اضافه نصف ليوان آب حرارت داده شود درحالی که تدريجاً شكر يا عسل اضافه می شود.
👈 این کار تا تشكيل حالت مربای شل ادامه یابد.
👈 می توان از این حریره به صورت میان وعده (مثلاً ساعت 10 صبح و 4 عصر) یا در موارد ضعف می تواند مصرف کرد.
👈 صبح ناشتا و گاهی هم بعد غذا، قابل مصرف است.
👉
https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ 🌸🍃