💊💊💊📚📚📚📚سلسله جلسات معرفی انگور از دیدگاه طب ایرانی-اسلامی 📕جلسه:هفتم ✅خواص شیره انگور: 🔹همان جوشانده آب انگور است با طبیعت گرم مایل به خشکی . 🔸علاج امراض سینه وشش ، خشکی مزاج , حصبه و آبله است. 🔹مفید حال سرد مزاجان 🔸خوردن شیره باه(قوه جنسی) را تحریک کرده ، مزاج را لینت می دهد . 🔹شیره موافق ومفید سینه وشش وجهت بیماران سینه دارای مضرات دیگر شیرینی ها نمی باشد. 🔸شیره ابله وحصبه را سود بخشیده ، اما در گرم مزاجان مولد صفرای غلیظ و مصلحش میوه های تر و تازه می باشد . 🔹بهترین نوع خوردن شیره که برای همه مزاجها مناسب و برای هر طبیعتی بی ضرر می باشد ، جوشاندن ان با سرکه به صورت سرکه شیره است که هم فایده خود آن و هم فایده سرکه را با هم دارد . 🔸طبیعت شیره انگور گرم است و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود نیاز دارد، بهترین و مفیدترین ماده غذایی محسوب می شود. 🔹در ترکیب با شیره توت و خرما ، جهت درمان کم خونی موثر است . گرم مزاجان می توانند همراه با عرق کاسنی میل کنند . ⛔مصرف بیش از حددر افراد دارای طبیعت گرم باعث سوزاندن خون،بالابردن حرارت بدن، سردرد وجوش در صورت و بدن می شود. 👈ادامه دارد...