💊💊💊📚📚📚📚سلسله جلسات معرفی انگور از دیدگاه طب ایرانی-اسلامی
📕جلسه:هفتم
✅خواص شیره انگور:
🔹همان جوشانده آب انگور است با طبیعت گرم مایل به خشکی .
🔸علاج امراض سینه وشش ، خشکی مزاج , حصبه و آبله است.
🔹مفید حال سرد مزاجان
🔸خوردن شیره باه(قوه جنسی) را تحریک کرده ، مزاج را لینت می دهد .
🔹شیره موافق ومفید سینه وشش وجهت بیماران سینه دارای مضرات دیگر شیرینی ها نمی باشد.
🔸شیره ابله وحصبه را سود بخشیده ، اما در گرم مزاجان مولد صفرای غلیظ و مصلحش میوه های تر و تازه می باشد .
🔹بهترین نوع خوردن شیره که برای همه مزاجها مناسب و برای هر طبیعتی بی ضرر می باشد ، جوشاندن ان با سرکه به صورت سرکه شیره است که هم فایده خود آن و هم فایده سرکه را با هم دارد .
🔸طبیعت شیره انگور گرم است و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود نیاز دارد، بهترین و مفیدترین ماده غذایی محسوب می شود.
🔹در ترکیب با شیره توت و خرما ، جهت درمان کم خونی موثر است . گرم مزاجان می توانند همراه با عرق کاسنی میل کنند .
⛔مصرف بیش از حددر افراد دارای طبیعت گرم باعث سوزاندن خون،بالابردن حرارت بدن، سردرد وجوش در صورت و بدن می شود.
👈ادامه دارد...