راهکارهایی برای کاهش عوارض -۴ 🍱 تدابیر غذایی، بخش دوم: توجه به تدابیر خوردن و آشامیدن، همواره از مهم‌ترین تدابیر تندرستی است چون همواره با غذاها در ارتباطیم و به‌خوبی هم در اختیار ما قرار دارند. در زمان آلودگی هوا توصیه‌می‌شود: 🍗 در صورت تمایل به خوردن گوشت، مصرف گوشت‌هایی که لطیف‌ترند و دیرتر فاسد می‌شوند، مانند گوشت پرندگان کوچک با مزاج معتدل (مانند جوجه و کبک) همراه با چاشنی‌های ترش چون سماق، غوره، آب لیمو، سرکه یا آب انار ترش ⬅️ امروزه نیز نقش ترشی‌ها در کاهش pH محیط و نامناسب‌کردن آن برای میکروب‌ها، و همچنین اثرات ضدمیکروبی و آنتی‌اکسیدانی قابل‌توجه ترکیبات پلی‌فنلی آنها موردتوجه است. 🍎🍊🍇 خوردن خوراکی‌هایی که موجب نشاط و تقویت اعضای رئیسه (مغز، قلب و کبد)، حفظ حرارت غریزی، جلوگیری از عفونت اخلاط، تقویت معده و رفع مشکلات گوارشی می‌شوند: آلو بخارا، انار، مورد، انواع به، پسته، پونه، پیاز، تمر هندی، جو، خاکشی، خرفه، رازیانه، زرشک، زعفران، سماق، سیب، سیر، کاسنی، گشنیز، گلاب، لیمو، نارنج، نارنگی، هل و... ⬅️ اثرات این مفردات در تقویت سیستم ایمنی، و آثار ضدمیکروبی، آنتی‌اکسیدانی و... آنها ثابت شده‌است. آشنایی با راهکارهای مقابله با عوارض آلودگی هوا، در شبکه پیام تندرستی 👇👇 @tandorostan