💊💊💊راهکارهایی برای کاهش عوارض
#آلودگی_هوا -۳
🍱 تدابیر غذایی، بخش نخست:
توجه به تدابیر خوردن و آشامیدن، همواره از مهمترین تدابیر تندرستی هستند چون همواره با آنها در ارتباطیم و بهخوبی هم در اختیار ما قرار دارند.
در زمان آلودگی هوا توصیهمیشود:
🙊 کاهش مصرف غذا و نوشیدنی و پرهیز از پرخوری و برهمخوری
🍯 کاهش رطوبات بدن با مصرف بیشتر غذاهای خشکتری چون خشکبار، مغزها و...
🍲 پرهیز از خوردن غذاها و میوههای تر (آبدار) سریعالعفونت مانند غذاهای حاوی گوشت و روغن زیاد، شیرینی، ماهی، شیر؛ و در میوهها، انگور، آلو، شفتالو، هندوانه، خربزه، خیار، و برخی از سبزیها
🍆 پرهیز از خوراکیهای افزاینده غلظت خون مانند گوشت گاو، عدس، بادنجان بهویژه میرزاقاسمی، گوشتهای صنعتی (سوسیس و کالباس)، کنسروها، غذاهای خمیری چون ماکارونی و لازانیا، غذاهای چرب و سنگین چون کلّهپاچه
🌭 پرهیز از خوراکیهای یبوستآور مانند گوشت گاو و گوساله، سوسیس و کالباس، غذاهای خشک، عدسپلو، موز سفت، خرمالوی نارس و گس، میوههای ترش، سنجد
ادامه دارد...
#دکتر_ناصر_رضایی_پور
آشنایی با راهکارهای مقابله با عوارض آلودگی هوا، در شبکه پیام تندرستی 👇👇
@tandorostan