💊💊💊راهکارهایی برای کاهش عوارض -۳ 🍱 تدابیر غذایی، بخش نخست: توجه به تدابیر خوردن و آشامیدن، همواره از مهم‌ترین تدابیر تندرستی هستند چون همواره با آنها در ارتباطیم و به‌خوبی هم در اختیار ما قرار دارند. در زمان آلودگی هوا توصیه‌می‌شود: 🙊 کاهش مصرف غذا و نوشیدنی و پرهیز از پرخوری و برهم‌خوری 🍯 کاهش رطوبات بدن با مصرف بیشتر غذاهای خشک‌تری چون خشکبار، مغزها و... 🍲 پرهیز از خوردن غذاها و میوه‌های تر (آبدار) سریع‌العفونت مانند غذاهای حاوی گوشت و روغن زیاد، شیرینی، ماهی، شیر؛ و در میوه‌ها، انگور، آلو، شفتالو، هندوانه، خربزه، خیار، و برخی از سبزی‌ها 🍆 پرهیز از خوراکی‌های افزاینده غلظت خون مانند گوشت گاو، عدس، بادنجان به‌ویژه میرزاقاسمی، گوشت‌های صنعتی (سوسیس و کالباس)، کنسروها، غذاهای خمیری چون ماکارونی و لازانیا، غذاهای چرب و سنگین چون کلّه‌پاچه 🌭 پرهیز از خوراکی‌های یبوست‌آور مانند گوشت گاو و گوساله، سوسیس و کالباس، غذاهای خشک، عدس‌پلو، موز سفت، خرمالوی نارس و گس، میوه‌های ترش، سنجد ادامه دارد... آشنایی با راهکارهای مقابله با عوارض آلودگی هوا، در شبکه پیام تندرستی 👇👇 @tandorostan