🔸آش مخصوص سرماخوردگی، عفونت های تنفسی و هر نوع آنفولانزا
🔹مقداری مساوی از زردک (هویچ ایرانی)، پیاز، کدوی حلوایی بدون پوست، شلغم، به و سیب درختی و مقدار کمی برنج و سبزی آش آماده کرده و به همراه آب در حرارت ملایم شروع به طبخ نمایید.
🔹پس از مدتی مقداری گیاه خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه به آش فوق افزوده و صبر کنید تا جا بیفتد و قبل از مصرف، مقدار کمی نمک دریا و آب لیموترش تازه به آن اضافه نمایید.
🔹این غذا بسیار پر انرژی و زود هضم بوده و برای بیماری های تب دار عفونی بسیار مفید است و نرم کننده مخاط سیستم تنفسی و دفع کننده
🔹با یکی دو وعده مصرف این آش در هنگام سرماخوردگی، کل علایم آن فروکش می کند.
🔺بجای پیاز می توانید از پیازچه به همراه چند حبه سیر نیز استفاده نمایید.
°Join:
@Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12