#مزاج_طعم_دهندههای_طبیعی
🔸۱- آویشن - خیلی گرم و خشک .
🔸۲- بابونه - گرم و خشک .
🔸۳- پونه - گرم و خشک .
🔸۴- ترخون - گرم و خشک .
🔸۵- خردل سفید - گرم و خشک .
🔸۶- خردل سیاه - گرم و خشک .
🔸۷- خرفه - سرد و تر .
🔸۸- خشخاش - سرد و تر .
🔸۹- خولنجان - خیلی گرم و خشک .
🔸۱۰- دارچین - گرم و خشک .
🔸۱۱- ریحان - گرم و خشک .
🔸۱۲- ریوند چینی - سرد و خشک .
🔸۱۳- زنجبیل - گرم و خشک .
🔸۱۴- زنیان - گرم و خشک .
🔸۱۵- زیره سبز - خیلی گرم و خشک .
🔸۱۶- زیره سیاه - گرم و خشک .
🔸۱۷- سماق - سرد و خشک .
🔸۱۸- سورنجان - گرم و خشک .
🔸۱۹- سیاهدانه - خیلی گرم و خشک .
🔸۲۰- سیر - خیلی گرم و خشک .
🔸۲۱- فلفل قرمز - گرم و خشک .
🔸۲۲- فلفل سیاه - خیلی گرم و خشک .
🔸۲۳- کنجد - گرم و تر
🔸۲۴-گزنه خیلی گرم وخشک .
🔸۲۵- گلسرخ - معتدل رو به خنکی .
🔸۲۶- گلپر - گرم و خشک
🔸۲۷- لیمو عمانی - سرد و خشک
°Join:
@Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12