و خشک ، ترش و شور
۳۶- استفاده از سرکه انگبین در گرم مزاجان(۱ واحد سرکه خانگی انگور،۲ واحد عرق نعناع ، ۲ واحد عسل ، همه را ترکیب کرده و مقداری حرارت داده ، از ترکیب آن ۳ قاشق غذاخوری در یک لیوان آب ولرم یکساعت بعد از شام میل فرمایید)
???داروها و دمنوشها و معجون ها
۱- جویدن کندر روزی یک نخود
۲- عرق زیره
۳- شبی یک قاشق مرباخوری اسفند با آب ولرم قورت دهید.
۴- دم نوش بذر شوید، برگ شوید و زیره سیاه (مساوی روزی یک لیوان)
۵- پودر زیره سیاه + زنیان+ بذر کرفس ( روی غذاها یا معجون با عسل )
۶- خوردن کوبیده ، بو داده بذر کتان
۷- دم نوش آویشن + زنیان+ زیره سبز ، مساوی دم کنید روزی دو فنجان بعد از نهار و شام میل کنید.
۸- عرقیات لاغر کننده: زیره ، باباآدم ، زنیان ، کاسنی ، گزنه ( بعنوان آب در روز )