و خشک ، ترش و شور ۳۶- استفاده از سرکه انگبین در گرم مزاجان(۱ واحد سرکه خانگی انگور،۲ واحد عرق نعناع ، ۲ واحد عسل ، همه را ترکیب کرده و مقداری حرارت داده ، از ترکیب آن ۳ قاشق غذاخوری در یک لیوان آب ولرم یکساعت بعد از شام میل فرمایید) ???داروها و دمنوشها و معجون ها ۱- جویدن کندر روزی یک نخود  ۲- عرق زیره ۳- شبی یک قاشق مرباخوری اسفند با آب ولرم قورت دهید. ۴- دم نوش بذر شوید، برگ شوید و زیره سیاه (مساوی روزی یک لیوان) ۵- پودر زیره سیاه + زنیان+ بذر کرفس ( روی غذاها یا معجون با عسل ) ۶- خوردن کوبیده ، بو داده بذر کتان ۷- دم نوش آویشن + زنیان+ زیره سبز ، مساوی دم کنید روزی دو فنجان بعد از نهار و شام میل کنید. ۸- عرقیات لاغر کننده: زیره ، باباآدم ، زنیان ، کاسنی ، گزنه ( بعنوان آب در روز )