کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
استاد طبسیترکیب ضد عفونی سطوح-خواص سیر خام و نحوه مصرف-ممنوعیت های محلول ضد عفونی -حالت تهوع بیمار - تعریف غذای فراسودمند-ترکیب غذای فراسودمند-کسانی که نباید به درمان ورود کنند-انواع ویروسها-عوامل کشنده ویروسها-.mp3
زمان:
18:35
حجم: 7.81M
🔴 صوت کامل 🔷ترکیب ضد عفونی سطوح-خواص سیر خام و نحوه مصرف-ممنوعیت های محلول ضد عفونی -حالت تهوع بیمار - تعریف غذای فراسودمند-ترکیب غذای فراسودمند-کسانی که نباید به درمان ورود کنند-انواع ویروسها-عوامل کشنده ویروسها استاد طبسی
#غذای_فراسودمند
@sogas2