استاد طبسیترکیب ضد عفونی سطوح-خواص سیر خام و نحوه مصرف-ممنوعیت های محلول ضد عفونی -حالت تهوع بیمار - تعریف غذای فراسودمند-ترکیب غذای فراسودمند-کسانی که نباید به درمان ورود کنند-انواع ویروسها-عوامل کشنده ویروسها-.mp3
زمان: حجم: 7.81M
🔴 صوت کامل 🔷ترکیب ضد عفونی سطوح-خواص سیر خام و نحوه مصرف-ممنوعیت های محلول ضد عفونی -حالت تهوع بیمار - تعریف غذای فراسودمند-ترکیب غذای فراسودمند-کسانی که نباید به درمان ورود کنند-انواع ویروسها-عوامل کشنده ویروسها استاد طبسی @sogas2