💊💊💊💊💊برای مبارزه با کرونا : الف) سبوس برنج را به چند شیوه روزانه مصرف کنید . ۱_دم کرده آن را روزی یک تا سه لیوان میل نمایید . ۲_دم کرده آن را در پخت همه ی غذا ها ( پلو ، ماکارونی ، سوپ ، آش ، شله ، فرنی ، شیر برنج ، انواع خوراک ها ، عدسی و انواع خورشت) به کار ببرید و یا با آن شربت ( شربت آبلیمو ، شربت خاکشیر یا سکنجبین ) درست کنید . مثلا برای پخت کَته به جای آب دم کرده سبوس برنج را به کار برید و ماکارونی را نیز به روش کَته با دم کرده سبوس برنج طبخ کنید . ۳_پودر سبوس برنج را در شکر پاش ریخته به صورت مخلوط با همه ی مواد غذایی مثل عسل ، شیره ، مربا ، خامه ، ارده ، پنیر ، کَره و شیر میل نمایید . ۴_پودر سبوس برنج را در نمک پاش ریخته و روی سالاد ، میوه ، غذا های طبخ شده از قبیل پلو خورشت ، کباب ، مرغ ، کتلت ، کوکو ، آبگوشت و ... ریخته و میل نمایید . ۵_پودر سبوس برنج را در خمیر کتلت ، همبرگر ، کوکو ، انواع نان ، کلوچه ،کیک و شیرینی ، به کار برید . ب) یک وعده غذایی خود را به مصرف نخود آب ( نخود + آب + پیاز + روغن زیتون و در اخر کمی زرد چوبه و آب نارنج ) اختصاص دهید . آبی که برای پخت نخود آب به کار میبرید بهتر است از دم کرده ی سبوس برنج باشد و در موقع مصرف آن از پودر جوانه ها به آن اضافه کنید . استفاده از انواع گوشت ها وسبزی جات در نخود آب دلخواه است . لازم به ذکر است سبوس و شلتوک موجود در بازار از برنج های سمپاشی شده است و مصرف آن برای کبد مضر است . به امید حق سبحانه و تعالی این مشکل را هم پشت سر خواهیم گذاشت . @mahsolat_kosar