چغندر، انواع سیاه (قرمز تیره) و سفید دارد که نوع سفید آن اثر دارویی بیشتری دارد ولی برای غذا بهتر است از نوع قرمز تیره استفادهشود.
چغندر مرکبالقوی است و گرمی و سردی آن غلبه واضح ندارند.
✳️ از خواص چغندر، خوب است بدانید:
۱. پاککننده بلغم زائد است و میتواند رطوبتهای لزج جامد را از سطح عضوها رفعکند.
۲. کمغذاست و به همیندلیل جایگزین غذا نمیشود ولی در رژیمهای لاغری کمککننده خوبی است.
۳. برای رشد و استحکام استخوانها و عضلات سودمند است.
۴. چغندر پخته یا
#لبو، تقویتکننده اندامهای بدن و میل جنسی است.
۵. چغندر پخته، در کاهش التهاب و درد کلیهها و مثانه، ریه و دردهای مقعدی مفید است.
✳️ خواص گفتهشده، در برگ و ساقه (و محل اتصال آن به ریشه) قویتر از خود ریشه است.
⛔️ افرادی که مزاج سردوخشک یا بیماریهای سوداوی دارند، مراقب باشند و در مصرف چغندر زیادهروینکنند.
⛔️ چغندر خام در افرادی که
#معده ضعیف دارند،
#نفخ ایجادمیکند، پس بهتر است خوبپخته و شیرینشده باشد.
#دکتر_ناصر_رضایی_پور
به هنرمندی محمدصدرا حسینی
پیام تندرستی👈
@tandorostan
پیام تندرستی در اینستاگرام 👇
Instagram.com/tandorostan.ir