مزاج
#نارنج، با توجه به ترشی مزه، سرد و خشک است.
🍊 بوييدن نارنج و برگ آن، در همهگیری بیماریها و فساد و
#آلودگی_هوا مفید است و بهعنوان چاشنی، بهتر از دیگر ترشیهاست چون ضرر آن برای مغز و اعصاب و بافتهای عصبی مانند پوست، مثانه، رحم و دهانه معده، كمتر است.
⚠️ زیادهروی در مصرف نارنج، موجب ضعف کبد و بافتهای عصبی است و مصلح آن،
#عسل و شكر است.
🍵 گل نارنج نیز با نام
#بهارنارنج، در عطرسازی و آشپزی (دمنوش، شربت، مربا و...) مصرف دارد.
#دکتر_ناصر_رضایی_پور
🎨 با هنرمندی آقای محمدصدرا حسینی
✅ با ارسال این پست برای دوستانتان به بهتر دیدهشدن آن و درنتیجه پخششدن پیامهای اصیل و مستند طب ایرانی و گسترش تندرستی کمککنید.
o 👇 شبکه پیام تندرستی
@tandorostan
پیام تندرستی را در اینستاگرام دنبالکنید. 👇
Instagram.com/tandorostan.ir