مزاج ، با توجه به ترشی مزه، سرد و خشک است. 🍊 بوييدن نارنج و برگ آن، در همه‌گیری بیماری‌ها و فساد و مفید است و به‌عنوان چاشنی، بهتر از دیگر ترشی‌هاست چون ضرر آن برای مغز و اعصاب و بافت‌های عصبی مانند پوست، مثانه، رحم و دهانه معده، كمتر است. ⚠️ زیاده‌روی در مصرف نارنج، موجب ضعف کبد و بافت‌های عصبی است و مصلح آن، و شكر است. 🍵 گل نارنج نیز با نام ، در عطرسازی و آشپزی (دم‌نوش، شربت، مربا و...) مصرف دارد. 🎨 با هنرمندی آقای محمدصدرا حسینی ✅ با ارسال این پست برای دوستان‌تان به بهتر دیده‌شدن آن و درنتیجه پخش‌شدن پیام‌های اصیل و مستند طب ایرانی و گسترش تندرستی کمک‌کنید. o 👇 شبکه پیام تندرستی @tandorostan پیام تندرستی را در اینستاگرام دنبال‌کنید. 👇 Instagram.com/tandorostan.ir