🔰ترنجبین ؛ پیدایش جالب ، خواص زیاد ✔️ترنجبین یک نوع ماده قند است که بر اثر فعالیت نوعی حشره بر گیاه خارشتر تولید می شود ، طعم شیرینی دارد و به راحتی در آب حل می شود. ✔️ترنجبین لینت دهنده و دفع کننده صفرا از بدن است، در سرفه و درد سینه سودمند است، تهوع و تشنگی را هم کم می کند. 🌀برای کاهش یبوست می توان 1 تا 2 قاشق غذاخوری خاکشیر و یک قاشق چای خوری ترنجبین را در آبجوش ریخته کمی صبر و بعد ناشتا مصرف کرد. ✔️همچنین ترنجبین را اگر به مخلوط میوه های خیسانده مثل آلو، برگه زردآلو و عناب اضافه کنیم، حرارت و التهاب پوست بدن کاهش یافته و لینت مزاج خوبی پیدا می کنیم. ⚠️در هنگام استفاده از ترجبین بهتر است برای پاک کردن از آلودگی و خار و خاشاک، ابتدا آن را در آبجوش ریخته تاکمی بجوشد بعد صاف کرده مصرف کنیم. 🖋 دکتر مریم تقوی شیرازی (دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایران) 👉 @persianmedicine 👈 🌐 www.itma.ir