📌طریقه درست کردن و ⬅️ مواد لازم سکنگبین (انگبین یعنی عسل) 👈یک واحد عسل 👈یک واحد عرق نعناء 👈نیم واحد سرکه ی انگور ✅روش آماده سازی ابتدا سرکه و عرق نعناء را چند دقیقه بجوشانید، بعد عسل را به آن اضافه نمایید تا تا سی ثانیه بجوشد. کف بوجود آمده از آن را جدا نموده و بیرون بریزید. بعد از خنک شدن در یخچال نگهداری و در موقع نیاز مصرف کنید. 🏮 مواد لازم برای تهیه موادش مثل همان سکنگبین است. فقط به جای عسل از شکر یا نبات استفاده می کنیم. 🎈نیاز به کف گیری هم ندارد. 🚰طریقه مصرف یک سوم لیوان را سکنجبین یا سکنگبین ریخته و مابقی آن را آب بریزید. 🛋یک ساعت بعد از شام یا غذاهای چرب میل نمائید. @soroshesalamati