بسم الله الرحمن الرحیم
سرطان :
عوامل ایجاد کننده سرطان :
الف ) بیماری های زمینه ای :
۳ . سایر بیماری های زمینه ای : چاقی ، کبد چرب ، بیماری های قلبی ، دیابت و غیره....
مصرف انواع گوشت ، تخم مرغ ، چربی ، لبنیات و سایر فرآورده های حیوانی ، بیش از حد نیاز بدن سبب غلظت بدن می شود .
در آفرینش ، تاُمین انرژی بدن انسان بر این اساس بوده است که ۷۰ درصد از منابع گیاهی و ۳۰ درصد از منابع حیوانی استفاده کند.
در بخش منابع گیاهی سبزیجات ، حبوبات ، میوه های فیبردار ، مغزها و دانه های روغنی ، جوانه و سبوس ارگانیک بیشترین و مهمترین نقش را بر عهده دارند .
علت ارزشمند بودن جوانه و سبوس ارگانیک :
۱ . وجود انواع ویتامین ، مواد معدنی و پروتئین :
بیشتر بیماری ها بر اثر کمبود مواد معدنی و ویتامین ها به وجود می آیند .
جوانه و سبوس ارگانیک دارای ۹۸ نوع ویتامین و ماده معدنی است .
ویتامین ها و مکمل های غذایی که به طور شیمیایی ( مصنوعی ) توسط شرکت های داروسازی ساخته می شوند سبب سردی کبد ( تنبلی کبد ) و سردی معده و روده ( تنبلی معده ، روده و سایر قسمت های دستگاه گوارش ) می شوند.
پروتئین جوانه ها ۲۵ و پروتئین بهترین گوشت ها ۱۹ است .
بر اثر سوخت و ساز جوانه ها در بدن سموم ایجاد نمی شود.
ادامه دارد.....
الحمدلله علی ما هدانا