بسم الله الرحمن الرحیم سرطان : غذا درمانی : چند نکته : ۱ . حداکثر کالری دریافتی برای این عزیزان روزانه ۱۰۰۰ کالری در واحد های کوچک ( ۱۰۰_۱۵۰ کالری ) است. ورودی معده از خوراک تا نوشیدنی در هر وعده یک فنجان باشد. ۲ . با توجه به اینکه کمبود ویتامین ها و مواد معدنی یکی از علل ایجاد کننده انواع سرطان هاست برنامه غذایی فوق با وجود غلّات و حبوبات جوانه زده سرشار از انواع ویتامین ها ، مواد معدنی و پروتئین بالا است . ( بهترین گوشت ها دارای پروتئین ۱۹ و پروتئین جوانه ۲۵ است .) ۳ . عزیزانی که مبتلا به هر بیماری هستند به ویژه انواع سرطان آگاه باشند که در طی دوره درمانی مصرف غذاهای پرکالری ( مواد نشاسته ای و قندی ، چربی ها ) و داروهای ویتامین سبب پیشرفت بیماری می شود و بیمار را به مخاطره می‌اندازد . ۴ . از خوردن انواع داروهای ویتامین و مواد غذایی غنی شده خودداری کنید . ۵ . با انتخاب غذا های کم کالری و سرشار از ویتامین ، املاح و پروتئین( مثل جوانه ها ) به بهبود خود کمک کنید . ۶ . میزان و نوع گوشت ، تخم مرغ و روغن بسته به مزاج هر شخص متفاوت است . ۷ . مصرف بیش از حد پروتئین های حیوانی سبب خشکی بدن و افزایش علائم بیماری به ویژه خشکی چشم ، خشکی مجاری تنفسی ، خشکی دهان ، خشکی پوست ، خشکی واژن می شود و گاهی ایجاد زخم می کند . ۸ . مصرف بیش از حد پروتئین های حیوانی سبب افزایش درد شود . ۹ . تهیه پروتئین های حیوانی به شیوه آبپز یا بخارپز با پایه نخودآب و همراه با جوانه و سبوس ارگانیک باشد . ۱۰ . سهم آب در غذا رعایت شود. غذاهای خشک سبب افزایش درد و سایر علائم بیماری می شوند. ۱۱ . غذاهای چرب به خصوص با چربی های حیوانی سبب مشکلات گوارشی ، سوء هضم ، حالت تهوع و .... می شوند. ۱۲ . ادویه جات به خصوص فلفل و ادویه کاری ، زنجبیل ، میخک و.... ( به جز زرد چوبه ) مناسب نیست به جای آن از سبزیجات خشک به خصوص نعناع خوزستان و ریحان ( به جز مرزه و ترخان ) و سبزیجات تازه مثل خرفه ، گشنیز ، جعفری ، کرفس ، برگ چغندر ، اسفناج ، کدو سبز ( به جز بادمجان ) استفاده کنید . ادامه دارد.... الحمدلله علی ما هدانا