بسم الله الرحمن الرحیم
سرطان :
غذا درمانی :
چند نکته :
۱ . حداکثر کالری دریافتی برای این عزیزان روزانه ۱۰۰۰ کالری در واحد های کوچک ( ۱۰۰_۱۵۰ کالری ) است.
ورودی معده از خوراک تا نوشیدنی در هر وعده یک فنجان باشد.
۲ . با توجه به اینکه کمبود ویتامین ها و مواد معدنی یکی از علل ایجاد کننده انواع سرطان هاست برنامه غذایی فوق با وجود غلّات و حبوبات جوانه زده سرشار از انواع ویتامین ها ، مواد معدنی و پروتئین بالا است . ( بهترین گوشت ها دارای پروتئین ۱۹ و پروتئین جوانه ۲۵ است .)
۳ . عزیزانی که مبتلا به هر بیماری هستند به ویژه انواع سرطان آگاه باشند که در طی دوره درمانی مصرف غذاهای پرکالری ( مواد نشاسته ای و قندی ، چربی ها ) و داروهای ویتامین سبب پیشرفت بیماری می شود و بیمار را به مخاطره میاندازد .
۴ . از خوردن انواع داروهای ویتامین و مواد غذایی غنی شده خودداری کنید .
۵ . با انتخاب غذا های کم کالری و سرشار از ویتامین ، املاح و پروتئین( مثل جوانه ها ) به بهبود خود کمک کنید .
۶ . میزان و نوع گوشت ، تخم مرغ و روغن بسته به مزاج هر شخص متفاوت است .
۷ . مصرف بیش از حد پروتئین های حیوانی سبب خشکی بدن و افزایش علائم بیماری به ویژه خشکی چشم ، خشکی مجاری تنفسی ، خشکی دهان ، خشکی پوست ، خشکی واژن می شود و گاهی ایجاد زخم می کند .
۸ . مصرف بیش از حد پروتئین های حیوانی سبب افزایش درد شود .
۹ . تهیه پروتئین های حیوانی به شیوه آبپز یا بخارپز با پایه نخودآب و همراه با جوانه و سبوس ارگانیک باشد .
۱۰ . سهم آب در غذا رعایت شود.
غذاهای خشک سبب افزایش درد و سایر علائم بیماری می شوند.
۱۱ . غذاهای چرب به خصوص با چربی های حیوانی سبب مشکلات گوارشی ، سوء هضم ، حالت تهوع و .... می شوند.
۱۲ . ادویه جات به خصوص فلفل و ادویه کاری ، زنجبیل ، میخک و.... ( به جز زرد چوبه ) مناسب نیست به جای آن از سبزیجات خشک به خصوص نعناع خوزستان و ریحان ( به جز مرزه و ترخان ) و سبزیجات تازه مثل خرفه ، گشنیز ، جعفری ، کرفس ، برگ چغندر ، اسفناج ، کدو سبز ( به جز بادمجان ) استفاده کنید .
ادامه دارد....
الحمدلله علی ما هدانا