🔰اگر تب دارید انار شیرین نخورید!
🔸 انار دوایی غذایی است بنابراین خواص دارویی فراوان و غذائیت پایینی دارد ،بسته به نوع آن طبیعتش و طبیعتا خواصش متفاوت خواهد بود.
🔹 ادرار آور بوده و ایجاد تشنگي می نماید اما بسیار مهم است که بدانید همراه و یا پس از آن نباید آب خورد چون موجب اختلال در آنزیمهای انعقادی شده در نتیجه سیستم انعقادی را مختل و در افراد مستعد می تواند موجب خونریزی شود.
🔸خوردن آن در کسانی که ضعف معده، دارند موجب تولید نفخ زیادی می شود؛ و لذا این افراد بهتر است انار را به صورت آبلمبو مصرف نمايند.
🔹 احتیاط مهم دیگر اینکه کسانی که به هر دلیل دچار تب هستند نباید انار شیرین بخورند. چون انار شیرین سریع الاستحاله به خلط غالب شده که در تب داران چه بسا صفرا خلط غالب باشد که در این صورت موجب تشدید تب خواهد شد.
🔸 در برخی تحقیقات، تایید شده که انار و آب انار در کاهش فشار خون و قند خون دیابتی ها موثر است اما باید دانست که کاهش فشارخون و قند خون دیابتی ها مربوط به دانه های انار یا آب و یا رُب انار ترش و شیرین یا انار میخوش (ملس) است و در انار شیرین یا ترش صرف، چنین اثراتی مشاهده نمی شود و انار ترش ممکن است حتی قندخون دیابتی ها را بالا ببرد!
🔹 در موارد تسكين تشنگي مفرط، کاهش تب، استفراغ، رفع ویار خانمهای باردار و دفع غم و اندوه بهتر است از انار میخوش (ملس) استفاده شود.
🖊دكتر محمد یوسف پور (متخصص طب سنتی ايراني )
#انجمن_علمي_طب_سنتي_ايران
👉
@persianmedicine 👈