🟢بالنگ (ترنج)🟢 ✔این گیاه از خانواده نارنج بوده که نوع کوچک آن را ترنج و نوع بزرگ آن را بالنگ می گویند و در طب به اترج شناخته می شود. ✔گاهی به اندازه یک خربزه کوچک رشد کرده و وزن آن به یک کیلو می رسد. پوست زرد طلایی ضخیم با مزاج گرم و خشک داشته که خوشبوست و نگه داشتن آن در دهان باعث خوشبویی دهان می شود. ✔ گوشت سفید درون آن که کمی شیرین یا ترش استسرد و تر است و ایجاد نفخ می کند. ✔مغز ترش آن نیز سرد و خشک است در بسیاری از خواص مانند سایر مرکبات می باشد و معمولا به صورت مربا مصرف می شود. ✔مالیدن آب ترش آن به پوست های دارای اگزما مخصوصا در گرم مزاجان مفید است. 📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید 👇👇👇 @DrMirghazanfari