🟢بالنگ (ترنج)🟢
✔این گیاه از خانواده نارنج بوده که نوع کوچک آن را ترنج و نوع بزرگ آن را بالنگ می گویند و در طب به اترج شناخته می شود.
✔گاهی به اندازه یک خربزه کوچک رشد کرده و وزن آن به یک کیلو می رسد.
پوست زرد طلایی ضخیم با مزاج گرم و خشک داشته که خوشبوست و نگه داشتن آن در دهان باعث خوشبویی دهان می شود.
✔ گوشت سفید درون آن که کمی شیرین یا ترش استسرد و تر است و ایجاد نفخ می کند.
✔مغز ترش آن نیز سرد و خشک است در بسیاری از خواص مانند سایر مرکبات می باشد و معمولا به صورت مربا مصرف می شود.
✔مالیدن آب ترش آن به پوست های دارای اگزما مخصوصا در گرم مزاجان مفید است.
📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید
👇👇👇
@DrMirghazanfari