بفرمایید سلامتی: 🟢خواص خوردن انار با پیه آن (بخش اول)🟢 ‼ منظور از پیه انار همان قسمت‌های سفید لابلای دانه‌ها است که دانه ها روی آن ها قرار داده شده اند.در واقع پیه انار قدری سفت بوده و بافت متراکمی دارد و قابض و جمع کننده است که نشانه ‌آن این است که اگر کمی از آن را بجوید حالت جمع شدن دهان را حس می‌کنید. 🍏 گاهی خوب است انسان (با معده سالم و نه ضعیف و نفاخ) از خوردنی‌های تا حدی سفت و متراکم استفاده کند از جمله پیه انار، سیب یا بِه سفت و تا حدی سبز یا نارس، پوست پخته شده باقلا (در حد یکی دو عدد)، پوست برخی میوه‌ها مثل سیب و از این قبیل. 🔆 هسته های ریز وسط دانه‌های انار نیز این خاصیت پالایش کردن (دباغی کردن) را دارند. علت این است که گاهی اوقات به دنبال عملیات هضم و جذب و دفع، مقداری مواد زاید به صورت رطوبت و بلغم ژله‌ای و سفت شده. 🩺 یا ذرات ریز به دیواره مخاط و پرزهای معده و روده و یا لابلای چین و چروک‌های آن می‌چسبند و به مرور سفت‌تر می‌شوند. 📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید 👇👇👇 @DrMirghazanfari 🟢خواص خوردن انار با پیه آن (بخش دوم)🟢 🤦🏻‍♂ وجود این مواد زاید که دفع هم نمی‌شوند منجر به اختلالات گوراشی، درد، نفخ، احساس سنگینی در شکم، حالت تهوع، سوءهاضمه و سوءجذب می‌شوند و لازم است با کمک مواد نسبتا سفت، كنده و دفع شوند. ✨ پیه انار چون قابض است، باعث جمع و محکم شدن پرزها و چین‌های معده و روده شده و با افزایش حالت سنباده ای مخاط و حالت دادن و تقویت عضلات مخاطی، فرآیند هضم مواد غذایی خورده شده را تشدید و تصحیح می‌کند. 👄 خاصیت پالایندگی که در احادیث ذکر شده می تواند به این دلیل باشد. زرد شدن دندان و بوی بد دهان که در احادیث فوق ذکر شده نیز می تواند به علت وجود همین مواد زائد در سیستم گوارش و یا فزونی صفرا و حرارت خون ‌باشند. 🥤همچنین برای التهابات معده (گاستریت) یا روده (کولیت) که ممکن است با زخم و خونریزی نیز همراه باشند، خوردن آب انار با پیه آن بسیار عالی است و مخاط را تقویت می‌کند و با منقبض نمودن عروق، خونریزی را نیز بند می آورد. این مکانیسم در بند آوردن خونریزی های زیاده از حد در غیر ایام عادت در خانم ها نیز به کار می آید. 📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید 👇👇👇 @DrMirghazanfari