📚📚کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی: 🟢لیموترش (قسمت اول)🟢 🍋 لیموترش مزاج سرد و خشك دارد. اصولا طعم ترش همانگونه كه قبلا گفته شده دارای مزاج سرد و خشك است بنابراین لیموترش در فصول گرم بهتر است مصرف شود. 🥶 گرچه امروز به دلیل تنوع رژیم‌ها در فصول سرد هم استفاده می‌شود مخصوصا بعنوان چاشنی و مصلح در كنار غذاهای چرب و شیرین و عادت امروزه این است كه در كنار كباب‌ها لیموترش یا نارنج گذاشته می‌شود اینها می‌توانند مضرات غذاهای چرب، شیرین و سنگین را كم كنند و هضم آنها را راحت كنند. 🧬 بنابراین یكی از خواص مهم لیموترش ملطف و قاطع (قطع کننده و شکننده مولکول های بزرگ غذایی) بودن آن است (هضم ماده غذایی را سبك می‌كند یعنی اصطلاحا لطیف می‌كند). 🩸برای افرادی كه مزاج‌های گرم و مرطوب دارند یا دچار غلظت خون هستند بهتر و مفید تر است چون در بدن ایشان مواد مانده درون بدن سخت شده‌اند و پیوندهای محكم در ساختار مولکولی خود برقرار كرده‌اند و براحتی هضم و از بدن دفع نمی‌شوند ✅ لذا لیموترش باعث می‌شود این مواد تجزیه و تبدیل به اجزای سبك شودو اصطلاحا نضج (پختگی و رسیده شدن) یابند و بنابراین به مصرف بدن رسیده یا به آسانی دفع می شوند. 🟢لیمو ترش (قسمت دوم)🟢 ✨ لیمو ترش پاك كننده مجاری درون اعضای بدن نظیر كبد،‌ معده و روده بوده و آنها را از مواد زائد قدیمی و سفت شده پاكسازی می كند. ☀️ می توان گفت مصرف این میوه برای گرم مزاجان واجب و ضروری است مخصوصاً در فصول گرم بهتر است هر روز از لیموترش استفاده كنند؛ 🍁 ولی سرد مزاجان باید احتیاط كنند مخصوصا در فصل پاییز كه طبعش سرد است كه اگر در مصرف لیموترش زیاده روی كنند گرفتار ضعف در سیستم عصبی، سرفه و یا گرفتگی عضلات نفخ و درد مفاصل می‌شوند. 🍋 همانگونه كه می‌دانیم در فصول پاییز بعضی مشكلات مثل درد مفصل و افسردگی زیاد می شود كه با مصرف مواد ترش به آن دامن زده می‌شود. 📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید 👇👇👇 @DrMirghazanfari