📚بسم الله الرحمن الرحیم
در چندین کتاب معتبر آمده است که پیامبر ( ص ) هنگام بیماری خوردن خرما را منع می فرمودند .
قطره ای از حکمت های موجود در این سخن شریف :
۱ . موادی غذایی پرکالری سبب افزایش علائم بیماری می شود.
۲ . افزایش قندخون سبب افزایش علائم بیماری می شود .
۳ . مواد قندی و مواد پرکالری سبب کاهش حجم آب بدن شده و کم آبی سبب افزایش علائم بیماری می شود .
۴ . خرما ، مواد نشاسته ای ، گوشت ها ، تخم مرغ و.....سبب غلیظ شدن خون می شود ، غلظت خون سبب افزایش علائم بیماری می شود .
۵ . گرمی ها سبب افزایش علائم بیماری می شوند .
۶ . مزاج کبد با گرمی ها ناسازگار است .
سلامت کبد در تسریع بهبودی موُثر است .
۷ . انتخاب غذا در هنگام بیماری باید سازگار با مزاج کبد باشد .
۸ . گرمی ها سبب کاهش سطح مایعات بدن می شوند و کم آبی سبب افزایش علائم بیماری می شود.
۹ . گرمی ها سبب افزایش صفرا و تشدید علائم بیماری می شوند .
۱۰ . انتخاب غذا در هنگام بیماری به گونه ای باید باشد که نه تنها سموم در بدن ایجاد نکند بلکه سبب سم زدایی از بدن هم بشود .
و......
استاد خانم کیوانی
الحمدلله علی ما هدانا
https://t.me/mahsolatekosarدرتلگرام