📚بسم الله الرحمن الرحیم در چندین کتاب معتبر آمده است که پیامبر ( ص ) هنگام بیماری خوردن خرما را منع می فرمودند . قطره ای از حکمت های موجود در این سخن شریف : ۱ . موادی غذایی پرکالری سبب افزایش علائم بیماری می شود. ۲ . افزایش قندخون سبب افزایش علائم بیماری می شود . ۳ . مواد قندی و مواد پرکالری سبب کاهش حجم آب بدن شده و کم آبی سبب افزایش علائم بیماری می شود . ۴ . خرما ، مواد نشاسته ای ، گوشت ها ، تخم مرغ و.....سبب غلیظ شدن خون می شود ، غلظت خون سبب افزایش علائم بیماری می شود . ۵ . گرمی ها سبب افزایش علائم بیماری می شوند . ۶ . مزاج کبد با گرمی ها ناسازگار است . سلامت کبد در تسریع بهبودی موُثر است . ۷ . انتخاب غذا در هنگام بیماری باید سازگار با مزاج کبد باشد . ۸ . گرمی ها سبب کاهش سطح مایعات بدن می شوند و کم آبی سبب افزایش علائم بیماری می شود. ۹ . گرمی ها سبب افزایش صفرا و تشدید علائم بیماری می شوند . ۱۰ . انتخاب غذا در هنگام بیماری به گونه ای باید باشد که نه تنها سموم در بدن ایجاد نکند بلکه سبب سم زدایی از بدن هم بشود . و...... استاد خانم کیوانی الحمدلله علی ما هدانا https://t.me/mahsolatekosarدرتلگرام