🟢زرشك (بخش سوم)🟢 🔅آب زرشك مانع تهوع و استفراغی است كه ناشی از صفرا است. افرادی كه مزاج سردی دارند باید آب زرشك را شیرین كرده و مصرف كنند... 🔅می توان زرشک را در آب ریخته و قدری شکر یا پودر نبات و یا عسل نیز به آن اضافه کرده و ملایم جوشاند تا پخته و نرم شده و آب آن، شربت زرشک بوده و خود زرشک ها نیز، مربا محسوب می شوند. 🔅این فرآورده ها، دارای سردی کمتری نسبت به زرشک بوده و برای افرادی که با مصرف خود زرشک اذیت می شوند (دچار سردی معده یا مزاج می شوند) مناسب است. پس سرد مزاجان بهتر است از این محصولات استفاده کنند تا هم از فواید زرشک بهره مند شوند و هم عارضه به ایشان نرسد.