🔴 قهوه و خواص آن
♻️ حکما مزاج
#قهوه تازه را گرم و خشک و طبع قهوه کهنه و بو داده را رو به سردی و خشکی میدانند. هر چه بیشتر بماند و کهنهتر شود از حرارت آن کاسته میشود.
🔹قهوه،
#مفتح(بازکننده گرفتگیها)
#مرقق (رقیقکننده خون)،
#مفرح (نشاط آور)،
#مسکن (تسکین درد)،
#ملین،
#مدر (ادرار آور)،
#مجفف (خشککننده رطوبت بدن) و
#لاغر_کننده است.
🔹قهوه برای رفع انواع
#سردرد، انواع
#تب،
#یرقان،
#افسردگی،
#بواسیر،
#پرخوابی و
#مسمومیت ناشی از مصرف الکل مفید است. اگر در معده خلط بلغم باشد، مصرف قهوه یک ساعت بعد غذا به هضم غذا کمک میکند.
🔹برای
#تقویت_قلب باید هنگام تهیه قهوه به آن چند پر
#زعفران اضافه شود تا به بهترین وجه از ضرر آن بکاهد. همچنین اگر قهوه با
#زنجبیل،
#نبات،
#گلاب یا زعفران آماده شود، جلوی عوارض سوء آن گرفته خواهد شد.
🔹مصرف بیش از حد آن موجب سردرد، بیخوابی، لاغری و زردی چهره، کاهش منی، تپش قلب، نفخ، کولیت، مالیخولیا وسواس، کابوس، خشکی اعضای تنفسی و ضعف عمومی میشود.
🔹منع مصرف قهوه:
#زنان_باردار و
#شیرده، کسانیکه
#سکته قلبی یا مغزی کردهاند، کسانیکه
#فشار_خون دارند، کسانیکه دچار
#دردهای_مفاصل و پوکی استخوان،
#نقرس،
#عفونت و
#جوش صورت هستند، از قهوه استفاده نکنند. اگر افراد
#سرد_مزاج قهوه را با
#شیر مصرف کنند موجب
#پیسی(برص) میشود.
🔹 بهتر است یک ساعت بعد از غذا صرف شود.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.