🟢کاهو (بخش سوم)🟢
💠مصرف كاهو همراه با سركه به صورت سالاد نیم ساعت قبل از غذا، اشتها را در افراد و کودکان با مزاج گرم و خشک –که استعداد بی اشتهایی دارند- تحريك ميكند.
💠زيادهروي در مصرف كاهو می تواند مخصوصا در افراد سرد مزاج باعث سردي، پفآلودگي صورت، ورم بدن، درد و تورم مفاصل، آبريزش بيني و دهان، شل شدن بدن، رفلاكس و نفخ، فراموشي و ضعف بينايي شود.
💠در اين موارد توصيه مي شود از كاهو پرهیز کرده یا آن را در مقادیر کم، همراه با پودر زيره، نعناع، كمي عسل، شيره انگور يا سكنجبين شيرين مصرف كنند. كاهو سكنجبين يكي از بهترين و مفيدترين خوردنی های میان وعده در طب سنتي مخصوصا در فصل بهار و تابستان است.
https://t.me/drmirghazanfari