🌸🍃
🍃
🔖 قارچ ؛ آری یا خیر؟!
🔸در کتب معتبر از قارچ به عنوان یک خوراکی بدهضم و غلیظ کننده خون یاد شده است.
🔹زیاده روی در مصرف قارچ می تواند باعث غلظت خون شود و برای افرادی که از فشار خون رنج می برند نیز مضر است.
🔸افراد مبتلا به اختلالات کلیه باید از مصرف زیاد قارچ بپرهیزند زیرا مصرف قارچ باعث تشدید بیماری آنها می گردد.
🔹همچنین افرادی که مشکلاتی مانند کبد چرب ، کولیت روده دارند و مبتلایان به درد مفاصل و نقرس نیز باید از مصرف افراطی قارچ پرهیز نمایند.
🔸مصرف قارچ به علت هضم دشوار آن برای افراد سالخورده ، زنان باردار و شیرده و مبتلایان به ناراحتی های گوارشی اصلا مناسب نیست.
❌ شاید یکی از بدترین نوع مصرف قارچ ، مصرف همزمان آن با گوشت است که در جامعه شاهد شیوع آن هستیم و در تبلیغات بازرگانی رسانه ملی هم ترویج می شود.
♦️
لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @hakimkheirandiish