🌸🍃 🍃 🔖 قارچ ؛ آری یا خیر؟! 🔸در کتب معتبر از قارچ به عنوان یک خوراکی بدهضم و غلیظ کننده خون یاد شده است. 🔹زیاده روی در مصرف قارچ می تواند باعث  غلظت خون شود و برای افرادی که از فشار خون رنج می برند نیز مضر است. 🔸افراد مبتلا به  اختلالات کلیه باید از مصرف زیاد قارچ بپرهیزند زیرا مصرف قارچ باعث تشدید بیماری آنها می گردد. 🔹همچنین افرادی که مشکلاتی مانند کبد چرب ، کولیت روده دارند و مبتلایان به درد مفاصل و نقرس نیز باید از مصرف افراطی قارچ پرهیز نمایند. 🔸مصرف قارچ به علت هضم دشوار آن برای افراد سالخورده ، زنان باردار و شیرده و مبتلایان به ناراحتی های گوارشی اصلا مناسب نیست. ❌ شاید یکی از بدترین نوع مصرف قارچ ، مصرف همزمان آن با گوشت است که در جامعه شاهد شیوع آن هستیم و در تبلیغات بازرگانی رسانه ملی هم ترویج می شود. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @hakimkheirandiish