💊💊💊💊📚📚📚🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فصل پاییز یعنی کلکسیون بیماریهای خشکی در بدن و راهکارها بر مبنای طب سنتی
💊💊💊💊چرابرای شروع فصل پاییز این همه نگرانی رادرمردم رشدش میدهیم اما راهکارها 🔻🔻
فصل پاییز را از منظر طب سنتی برای خانواده ها چگونه تدبیرش کنیم
?مزاج ذاتی فصل پاییز سرد و خشک بوده و برای افراد دارای طبع سرد و خشک + وبرای ساکنین مناطق کوهستانی غیر شمال +و برای سالمندان و کهنسالان دارای آثارمتنوعی از بیماریها خواهدبود
شمارش بیماریهای فصل پاییز::
۱- بروز مشکلات روانی و پریشانی در افراد دارای غلبه خلط سودا دراندامها
۲- بروز سکته ها
۳- افزوده شدن بیماران درمراکزدرمانی
۴- گرفتگی ریه و حنجره و خشکی گلو
۵- بسته شدن و انسداد روده بزرگ و روده کوچک و سوزش و یا ترش معده
۶- پوسته پوسته شدن لب ها
۷- یبوست و بروزبواسیر و یا شقاق اسفنج مقعد
۸- بروز وسواسها
۹- بروزسیاتیک دربانوان بالاخص در کشاله رانها
۱۰- تکررادرار و یا شب ادراری حتی درمتاهلین و سنین بالا
۱۱- بروز اگزما و کهیر و جوش و خارش پوستی
۱۲- خارش و سوزش مجاری ادراری
۱۳- ورم ها درپوست و دست ها و پاهاو یا زیر چشم و …
۱۴- بروز لک های سیاه دراندام بصورت ناگهانی
۱۵- بروز درد ناگهانی در طحال ( زیر قلب )
۱۶- بروز خستگی و سستی و ناارامی
۱۷- ابریزش بینی و یا خونریزی پوسته داخلی بینی
۱۸- نارسایی درقلب با ضربان قلب
۱۹- قلنج دردناک در پشت کتف
۲۰- اختلال جدی درسیستم های ایمنی بدن به علل عدم ریزش باران و وزیدن بادها و یا فقدان رطوبات در فضای محل سکونت و محیط بازو…
۲۱-آلرژی سخت درنحوه نفس کشیدن
۲۲- بروز فشارخون درسنین بالا و بالاخص درچاق ها
?????????📚📚📚📚🔻
بایدها و راهکاها و نبایدها :::
۱- دوری از سرمای صبحگاهی و پوشاندن بدن و پرهیز ازتابش گرمای ظهر
۲- دوری از استحمام و یا استخر با اب سرد بالاخص اب های کلردار
۳- درصورت بروزسرفه ازمصرف تخم مرغ اب پز + شیرو لبنیات کارخانه ای + ماکارونی + فرنی نشاسته
۴- ممنوعیت خوابیدن درطول روز و یا خوابیدن با معده پراز تغذیه
۵- پرهیز مطلق از اب سرد و یخ و فالوده و بستنی
۶- ورزش سنگین و حرکات بدنی سنگین بسیارمضر
۷- پرهیز از همراهی با غم و غصه زیاد که باعث غلظت خون میگردد
۸- خوابیدن زیاد و یا بیداری زیاد
⛔️⛔️۹- ممنوعیتهای جدی درمصرف تغذیه ها شامل ( گوشت گاو و گوساله + همه نوع کنسروجات بالاخص فست فودهای وارداتی و ماهی و حبوبات +پرهیز ازتغذیه های فریزری بالاخص گوشتهای یخ زده + فست فود کالباس و سوسیس + مصرف زیاد برنج سفید خودش فست دوم در افزایش غلظت خون است +مصرف ادویه جات زیاد + ترشیجات و سرکه جات + سرخ کردنی + رب گوجه + بادمجان + قارچ + پنیر شور + خیارشور + دوغ و ماست + کشک + کلم و گل کلم +غذای مانده فریزری+ چای سیاه و چای سبز بالاخص ازنوع عراقی + پفک و چیپس + سیر و پیاز و شاهی + قهوه جات و نستکافه + کباب گوشت قرمز ( مگر با پودر سماق ) + عدس زیاد و….) ممنوع
۱۰- این نوع تغذیه ها را درپاییز بخورید::
گوشت های بلدرچین و بوقلمون کمتر وگوسفند + مصرف انواع مویزجات + هویج + زیتون + خرما + عسل جات + توت ها + اب انجیرخشک + خشکبار بالاخص بادام شیرین درختی + انواع آشجات و سوپ جات + هلیم + کله و پاچه + آبگوشت های با نخود زیادو سیب زمینی کمتر
۱۱- نزدیکی شرعی بصورت مکررو پی درپی بشدت قلنج و گرفتگی عضله در پی دارد
۱۲- ممنوعیت آنتی بیوتیک ها و خاصه انتی قرص و شربتهای هیستامین ها و کورتون ها و کدئین ها
۱۳- سبزی نعناع اندک مصرف شود
۱۴- استفاده ازاب سرد درصورت باعث بسته شدن منافذ پوست صورت درپاییز است
۱۵- شبها بالاخص موقع ارمیدن دربستر باید سر و بینی خودرا بپوشانید تا اززکام و سرماخوردگی مستمر در پاییز درامان باشید
۱۶- ضماد روغن بنفشه و بادام شیرین به سر و صورت و بدن بسیارمفید و منافذ پوست را بازمیکند
۱۷- مصرف دمنوشهای خنک رطوبت دار برای افراد سوداوی ( سرد و خشک ) وصفراوی ( گرم و خشک ) مثل بنفشه و ختمی
۱۸- مصرف دمنوش ترکیبی برای حنجره شامل ( تخم بارهنگ + قدومه شیرازی + زوفا + پرسیاوشان + شکر تیغال تمیز شده + به دانه + تخم ریحان + تخم اسفرزه + سپستان + عناب ) جمعا یک قاشق دریک لیوان اب جوش و موقع خوردن با شکر سرخ بصورت جرعه جرعه
۱۹- حمام با اب نسبتا گرم
۲۹ – میوه جات انارو انجیر و انگورقرمزو به و سیب و گلابی
۳۰- درفصل پاییز و زمستان از خیار و گوجه و هندوانه و خربزه پرهیز شود
۳۱- مصرف کدوجات حلوایی و شلغم و
۳۲- جایگزینی شادی های طبیعی بجای غم و غصه
۳۴-پرهیزاز پوشیدن لباسهای تیره و مفید بودن لباس سبزو ابی و سفید