#غذاهای_خون_ساز🩸🩸🩸🩸
🔵از جمله غذاهایی که در برای انواع کم خونی و قلت دم مفید است میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
💠نخوداب
💠مصرف روزانه عصاره
#گوشت یا ماء اللحم
💠شیربرنج همراه شیره انگور
💠شله زرد به عنوان برخی از وعدههای
#صبحانه
💠کباب چنجه گوسفندی، هفتهای دو تا سه بار در صورت امکان
💠مصرف روزانه
#حلوا بادام (۱۰ عدد
#بادام خیس خورده و پوست کنده را پودر کنید همراه دو عدد
#خرمای متوسط و بدون پوست روی حرارت قرار دهید و با کمی کره تف داده و به آن ۱ قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید، اگر از گرمی زیاد این حلوا میترسید، کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.
✅از مصرف جوانه حبوبات و غلات خصوصاً جوانه گندم (برای کم خونی ناشی از کمبود ویتامین B) و جوانه ماش (برای
#کم_خونی ناشی از فقر آهن) غافل نشوید.
💠هوای سالم و پاک استشمام کنید:در طب ایرانی به غذاهای خون ساز، غذاهای دم ساز نیز گفته میشود؛ از جمله غذاهای دم ساز میتوان «هوا» را نام برد؛ هر چه هوا از لطافت و پاکی بیشتری برخوردار باشد و به عبارتی اکسیژن بیشتری داشته باشد، خون لطیفتری تولید میکند و هوای آلوده (حاوی آلایندهها) خون آلوده و ناپاک ایجاد میکند.
♦️سبک زندگی سالم با دکتر یوسفی ♦️
✅
https://eitaa.com/drusefi
https://instagram.com/usefi.ir
👈پست را ذخیره و برای دوستان خود ارسال کنید