✅سیبزمینی و سولانین
✍️وقتی پوست سیبزمینی جوانه میزند، رنگ زیر پوست آن به سبزی میزند و یا داخل سیبزمینی لیز و فاسد میشود در آن نوعی سم به نام سولانین تولید میشود. در این هنگام نباید سیبزمینی را مصرف کرد و در صورت اجبار باید پوست آن را با ضخامت بیشتری بگیریم.
🔹از پختن سیبزمینی با پوست در خورشت و آبگوشت خودداری کنید. اگر سیبزمینی را با پوست در ظرفی جداگانه میپزید، آب باقی مانده در ظرف را دور بریزید زیرا سولانین موجود در پوست سیبزمینی در آب، حل شده و برای بدن مضر میباشد.
☜【طب شیعه】
🍏
@tebshia20🌿