. حبوبات مناسب بهار 🥣از حبوبات چیزی که در فصل بهار بیشتر توصیه می‌کنیم، عدس و ماش است. خصوصا سعی کنید در غذاهای بهاره ماش بیشتر استفاده کنید اگر لازم شد به آش ها حبوبات بزنید ، از عدس و ماش استفاده کنید ، در حبوبات میل این دو به خنکی بیشتر است. خورشت های بهاره خورشت های خنک هم می توانید درست کنید ، یک خورشت خیلی خوب و مطلوب در فصل بهار خورشت کدو است . خورشت کدو یک خورشت ملایم مایل به خنکی و با هضم خوب است. می دانید مضرات کدو را می توانید با کمی تفت دادن در روغن بگیرید و وقتی که در فضای خورشت طبخ می شود سردی و تری آزاردهنده آن برای برخی معده های ناتوان گرفته می شود . فصل بامیه هم که بهار است و می تواند خوراک و خورشت خوبی برای این فصل باشد . خورشت کنگر از چیزهایی است که حتماً توصیه می کنم همه حتی شده یک نوبت در بهار بخورند. از توصیه های اکید است که کنگر در فصل بهار می تواند یک پاکسازی کامل از فضای معده انجام دهد و یک سری فضولات انباشته شده در معده و روده ها را پاک کند. در عین حالی که غذای خوش خوراکی است می تواند اثر سلامتی بخش خوبی هم بر جای بگذارد . به توصیه کلی که هم در طب اسلامی و هم در طب سنتی داریم تاکید می کنم که: خوراکی هر فصلی را در همان فصل بخورید که خداوند آنرا مناسب بدن در آن فصل قرار داده است. این می تواند توصیۀ راهنمای ما در انتخاب غذا باشد. . . برای مطالعه متن کامل این مقاله به لینک زیر در سایت طب سنتی دکتر پورحسینی مراجعه کنید. https://doctorpourhoseini.ir/dietary_recommendations_in_spring/ . .