🟠ترشی و سرکههای صنعتی
🔸مصرف این ترشیها اشتهای کاذب ایجاد نموده و باعث پرخوری گشته و میتواند موجب ناراحتیهای گوارشی مانند زخم معده و اثنی عشر شود.
🔸همچنین افرادی که به طور مداوم از این قبیل مواد استفاده میکنند به دلیل غلبه سردی مستعد ابتلاء به بیماریهای استخوانی و مفصلی، ضعف اعصاب، صرع، ناتوانی قوای جنسی و سستی آلت تناسلی میباشند.
✅توصیه میشود به جای استفاده از آنها از ترشیهای گیاهی، آب لیمو ترش تازه، سرکههای طبیعی مانند سرکه سیب، انگور و غیره و همچنین زیتون پرورده استفاده شود.
👈🏻برای تهیه ترشیهای خانگی از سرکه طبیعی استفاده کنید.
@mahdyarteb