🌹🌹درمان خاص ترس مستمر *عرق اعصاب ترکیب شده از عرق های گل گاوزبان با  عرق بادرنجبویه با عرق سنبل الطیب به نسبت مساوی است و این عرق دارای طبع گرم و خشک است و خواص درمانی آن عبارتند از : تقویتی – شادی آور – مفرح – خواب آور – تقویت و محرک مغز – مسکن درد – ضد نزله سرد – ضد عفونی کننده – صفرآور – بازکننده انسداد و گرفتگی عضلات – بازکنندگی خون قاعدگی – تقویت حافظه و اعصاب – تقویت حس های پنجگانه – درمان بی حوصلگی – رفع کج خلقی – درمان تند خلقی دخترهای جوان – رفع عصبانیت – درمان هیستیری – درمان خستگی – درمان ترس – درمان افسردگی – درمان پارکینسون – دفع کننده سودا است . *حجامت فصلی رافع کسالت برای دفع اخلاط مزمن و کثیف توصیه موکد است ( البته افراد بالای ۶۰ سال بایستی با پزشک حاذق طب سنتی مشورت کنند ) تغذیه های نوبه ای و دوره ای : روغن زیتون و کنجد ، نان سبوس دار ، مخلوط پودر هفت مغز خشکبار ایرانی با چلغوز یک قاشق ناشتا ، مویز سیاه شانی ، انگور سیاه و شیره آن ، شیره توت ، سیب و گلابی ، کاچی ( یا قیماق که برای زنان باردار تهیه میشود ) ، حلو ا شکری ، حلوای خانگی  ، خورشت قیمه و فسنجان ، گوشت و تخم مرغ بلدرچین ، ارده ، تنبیه خرما ، ماهی سالمون دریایی ، مصرف پنیر با گردو بالاخص شب هنگام ، پودر سنجد ، عرق زیره سبز بعد از غذا ۲/۱ استکان ، عرق گلپوره ( زنان باردار ممنوع ) ، عرق رزماری ، عرق اسطوخدوس ، شربت رقیق دارچین با عسل ، انبه ، عسل جعفری ، عسل شوید ، شربت آرتیشو یا کنگر فرنگی ، اسفناج ، تمشک ، نخودچی ، کنجد ، میخک ، عرق طارونه ، سبزی ترخون و یا عرق آن ، انجیر ،  هلو ف فلفل سیاه ، زیره سیاه ، شیر ، دمنوش هل ، نان گندم ، ماش ، نارگیل ، شیرین بیان ، زیتون ، ترب و تربچه ، شربت خاکشیر با عسل ، شیر با عسل ، معجون گوشت چرخکرده با زردچوبه و پیاز و روغن حیوانی با تخم مرغ محلی . * ۵ گرم پودر ثعلب با ۵ گرم دارچین و اندکی عسل و آب ولرم مخلوط کنید و و بصورت نوبه ای مصرف شود ( مصرف زیاد ثعلب برای گرم مزاجان مضر است ) . *گیاه جین سینگ تولید کننده انرژی ، رفع بیحالی و سستی ، تقویت کننده دفاع ایمنی بدن ، درمان کننده کم خونی و رفع خستگی بدن است . *اعتدال در مصرف غذا ، ورزش معتدل ، ماساژاندام بدن با روغن های گیاهی مثل بادام شیرین ، حمام رفتن در حد اعتدال ، خشم و غصب در حد اعتدال . *حکما طب سنتی عصر جدید : برای ازبین بردن ضعف مغز و اعصاب ، پای مرغ یک کیلو ( پوست زرد رنگ و ناخن آن کنده شوند ) و حدود ۲ ساعت داخل آب نمک کم غلظت گذاشته و سپس در دیگ مسی قرار داده و ۱۰۰ گرم ماش و ۲۰۰ گرم هویج با سبزی مورد علاقه افزوده و پخته شوند و سپس صاف کرده و روزی چند لیوان آب آن خورده و یا بعنوان یک وعده غذائی مصرف شود . 📞📞📞📞برای مشاوره با حسین معارفی ۰۹۱۰۹۹۶۰۹۴۶