⁉️علل افزودن چاشنیها به غذا
✔️ایجاد طعم مورد قبول طبیعت بدن برای انجام هضم خوب و رفع بیمزگی غذا
✔️خوشرنگ کردن غذا تا مورد توجه طبیعت بدن برای هضم قرار گیرد؛ مانند اضافه کردن زعفران و زردچوبه به غذا
✔️رفع بوی زهم و بوی بد غذا تا طبیعت بدن به خوبی آن را هضم نماید.
✔️تحلیل نفخ و باد تولید شده از غذا مانند استفاده از زیره.
✔️اصلاح مزاج غذا و میل آن به سمت اعتدال
✔️رفع غلظت و دشواری هضم
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
@mahdyarteb