⁉️علل افزودن چاشنی‌ها به غذا ✔️ایجاد طعم مورد قبول طبیعت بدن برای انجام هضم خوب و رفع بی‌مزگی غذا ✔️خوشرنگ کردن غذا تا مورد توجه طبیعت بدن برای هضم قرار گیرد؛ مانند اضافه کردن زعفران و زردچوبه به غذا ✔️رفع بوی زهم و بوی بد غذا تا طبیعت بدن به خوبی آن را هضم نماید. ✔️تحلیل نفخ و باد تولید شده از غذا مانند استفاده از زیره. ✔️اصلاح مزاج غذا و میل آن به سمت اعتدال ✔️رفع غلظت و دشواری هضم 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی @mahdyarteb