🔴 راهکارهای تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری‌ها ✍بقلم دکتر غلام رضا کریمی، متخصص، محقق و مدرس طب ایرانی_اسلامی 📌 قسمت دوم2⃣ پرهیزات عمومی، خوراکی: فرآورده ها و محصولات حاوی ۳ سفید سرطان زا (شکر سفید، آرد سفید، نمک یددار) سس‌های بازاری ، یخ و نوشیدنی های حاوی یخ، رب‌ها و ترشی‌ها و سرکه‌های صنعتی، کافئین دارها، میوه‌های گلخانه‌ای و غیر فصلی، کمپوت‌ها، کنسروها، خشکبار تیزابی، سرخ کردنی‌ها، پرچرب‌ها، عدس، گشنیز، پر ادویه‌ها، گوشت‌های صنعتی(سوسیس کالباس و...) آبمیوه‌های بازار، گاز دارها،آلرژی زاها (نوشابه و دوغ و آب)،خوردن همزمان ترشی با لبنیات، گوشت با لبنیات، ترشی با شوری، مرطبات(رطوبت زاها) زمینه ساز عفونت و فساد اخلاط هستند. 📌پرهیزات عمومی، رفتاری: امواج منفی ( محیط‌ها، افراد) تا حد امکان، خوشبو کننده‌های شیمیایی، توالت فرنگی، چراغ خواب، برخلاف سیر طبیعت خوابیدن و بیدار شدن، چاقی، ناهار خوردن، عادات غذایی غلط(پرخوری،درهم خوری،نجویده خوری...) ظروف (ملامین، آلومینیوم، تفلون، پلاستیکی) رنگ موهای شیمیایی، پاک کننده‌ها( وایتکس و جوهر نمک...) کفش سیاه، موی بلند، لباس زیر نایلونی ادامه دارد.... @mahdyarteb