🟡لاغری را چگونه چاق سازی تدریجی برمبنای طب سنتی انجام بدهیم
🌻افرادی که بیش از حد لاغر هستند، همواره در معرض آفات و بیماریها و عفونت هستند؛ زیرا به دلیل کمبود بافت عضلانی خیلی سریع از کیفیات اربعه که حرارت و برودت و رطوبت و یبوست میباشند، متأذی میشوند.
🌻فربه کردن فرد لاغر بسیار دشوارتر از لاغر کردن فرد چاق میباشد؛ لذا توصیه میشود که تدابیری به کار برند تا موجب افزایش وزن و فربهی آنان به حد اعتدال گردد.
🔖شرایط زندگی افراد لاغر
📍شرایط زندگی این افراد باید همراه با سکون و آرامش باشد و خواب و آسایش برای ایشان بسیار مفید است.
📍این افراد باید 🔻
از حرکت و ورزشهای سخت
و نیز ناراحتی و غم
و جماع زیاد
اجتناب و احتراز نمایند.
📚🍱توصیههای غذایی جهت رفع لاغری و چاق سازی 🔽
🍢لازم است این افراد تا حد امکان از غذاهای رطب مانند گوشت گوساله و بزغاله، کلهپاچه، حلیم، ماهی تازه و حریرههایی که از آرد برنج یا نشاسته و شیر و روغن کنجد تهیه میشوند، میل نمایند.
🍢خوردن تنقلاتی مانند مغز بادام و فندق و مغز نارگیل و امثال آنها به ویژه با شکر مفید است. استفاده از کره یا خامه همراه مرباهایی که ترش نباشند مانند مربای بالنگ، به، انجیر و هویج و یا عسل در وعده صبحانه و همچنین پنیر با آویشن و گردو و نیز تخممرغ عسلی برای این افراد فوقالعاده مفید است.
🍢شیره انگور به شکل شربت و یا در ترکیب با ارده نیز به چاق کردن این افراد کمک مینماید.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
@mahdyarteb
📚کانال طب سنتی غلامرضا کریمی دراصفهان