🟡لاغری را چگونه چاق سازی تدریجی برمبنای طب سنتی انجام بدهیم 🌻افرادی که بیش از حد لاغر هستند، همواره در معرض آفات و بیماری‌ها و عفونت هستند؛ زیرا به دلیل کمبود بافت عضلانی خیلی سریع از کیفیات اربعه که حرارت و برودت و رطوبت و یبوست می‌باشند، متأذی می‌شوند. 🌻فربه کردن فرد لاغر بسیار دشوارتر از لاغر کردن فرد چاق می‌باشد؛ لذا توصیه می‌شود که تدابیری به کار برند تا موجب افزایش وزن و فربهی آنان به حد اعتدال گردد. 🔖شرایط زندگی افراد لاغر 📍شرایط زندگی این افراد باید همراه با سکون و آرامش باشد و خواب و آسایش برای ایشان بسیار مفید است. 📍این افراد باید 🔻 از حرکت و ورزش‌های سخت و نیز ناراحتی و غم و جماع زیاد اجتناب و احتراز نمایند. 📚🍱توصیه‌های غذایی جهت رفع لاغری و چاق سازی 🔽 🍢لازم است این افراد تا حد امکان از غذاهای رطب مانند گوشت گوساله و بزغاله، کله‌پاچه، حلیم، ماهی تازه و حریره‌هایی که از آرد برنج یا نشاسته و شیر و روغن کنجد تهیه می‌شوند، میل نمایند. 🍢خوردن تنقلاتی مانند مغز بادام و فندق و مغز نارگیل و امثال آن‌ها به ویژه با شکر مفید است. استفاده از کره یا خامه همراه مرباهایی که ترش نباشند مانند مربای بالنگ، به، انجیر و هویج و یا عسل در وعده صبحانه و همچنین پنیر با آویشن و گردو و نیز تخم‌مرغ عسلی برای این افراد فوق‌العاده مفید است. 🍢شیره انگور به شکل شربت و یا در ترکیب با ارده نیز به چاق کردن این افراد کمک می‌نماید. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی @mahdyarteb 📚کانال طب سنتی غلامرضا کریمی دراصفهان