کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی: 📚📚📚📚📚📚💊🇮🇷 تعدیل مزاج بلغم بر مبنای طب سنتی 🔺مصرف غذاهای خشک 🔺مصرف گرمیجات 🔺مصرف سبزیجات گرم و خشک 🔺کباب گوسفندی به مواد گرم و خشک: 🔺غذاهای خشک مانند کباب و خرمای خشک به جای غذاهای آبکی 🔺نخود، لوبیا، دال عدس، لپه، جوانه گندم 🔺گرمیجات مانند: فلفل، زیره، زنیان، زنجبیل، دارچین، زردچوبه، هل، هلیله، پیاز و سیر،موسیر زعفران، سورنجان، خولنجان، خردل 🔺سبزی های گرم و خشک مانند: ریحان، جعفری، نعناع، تره، مرزه، مرزنجوش خشک، ترخون خشک، برگ چغندر، پونه، نعناع، پیازچه، مرزه، جعفری، رازیانه، انیسون، شنبلیله، شوید، کرفس، گزنه، مارچوبه، بادنجان بعد از سودازدایی آن 🔺کباب بلدرچین، بوقلمون، گنجشک، سار، شتر مرغ، شتر، کبوتر، خروس، گوشت اردک، کبک، غاز، سار، میگو، خورش فسنجان eitaa.com/joinchat/997392393C130b75b7b2