کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی: 💊💊💊💊*گوشت خوک (در کتاب علل الشرایع ، شیخ صدوق).از امام رضا علیه السلام فلسفه حرمت گوشت خوک پرسیده شد : حضرت امام رضا(ع) چنین فرموده «خوک، حیوانی است شهوت ران… ! چندانکه غریزه شیطانی شهوت، آنچنان وجودش را تسخیر نموده که بر خلاف سایر حیوانات که نوعی غیرت داشته و از تعدی همنوعان به جنس ماده شان جلوگیری می کنند، او نسبت به چنین اموری بی تفاوت و عاری از احساس است و چون حالت یاد شده از طریق خوردن گوشت خوک نیز سرایت پیدا می کند، خداوند آن را حرام نمود تا مرض بی غیرتی در بین مردم رواج نیابد» خوراک خوک نوعا از کثافات و گاهی از فضولات خودش است. علاوه بر این مسائل گوشت این حیوان پلید دارای دو نوع انگل خطرناک بنام کرم “تریشین” و یکنوع “کرم کدو” است. تنها کرم تریشین کافی است که در یکماه ۱۵ هزار تخم ریزی کند و در انسان سبب پیدایش بیماریها و امراض گوناگونی مانند:کم خونی، سرگیجه، تبهای مخصوص اسهال، دردهای رماتیسمی، کشش اعصاب، خارش داخل بدن، تراکم پیه ها، کوفتگی و خستگی، سختی عمل جویدن و بلعیدن غذا و تنفس و غیره گردد. در یک کیلو گوشت خوک ممکن است چهارصد میلیون نوزاد کرم تریشین باشد. *گوشت شتر  (مزاج: گرم و خشک) مصلح: پختن با نمک و شوید ، فلفل ، سرکه ،زیره کالری بسیار بالای گوشت شتر قوای بدنی و استقامت را زیاد می‌ کند و توصیه می ‌شود که خانم های باردارو شیرده ، ورزشکاران و افراد کهنسال از خوردن آن غافل نشوند . معمولا از قلم و کوهان شتر در درمان درد پا و  کمرو دردهای روماتیسی استفاده می‌ شود. *گوشت شتر مرغ ) مزاجش خیلی گرم و خشک )مصلح آن سرکه خوردن گوشتش آهن مناسبی را برای افراد کم خون و زنان باردار فراهم می‌کند و برای سیاتیک ناشی از سردی بدن ، دفع فلج و بادهای متحرک بدن ، لرزش ،درد مفاصل وکمر ، تحلیل برنده باد و برطرف کننده بلغم ، دفع بی حسی ناشی از سردی و رطوبات بدن ، بیماری های سرد رحم مفید بوده و خوردن روغن پیه آن برای تکلم کودکان و رفع سردی بدن نافع است . مالیدن آن به بدن و پاها باعث سرعت حرکت اطفال می شود . گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی- عروقی، افراد دچار چربی خون و فشارخون بالا و کسانی که چاق هستند می‌تواند غذای بسیار مناسبی باشد.( به علت بالا بودن نسبی میزان اسید چرب امگا ۳ ) *گوشتهای فرآوری شده : فرآورده های گوشت صنعتی به علت ماده نیتروزامین در بدن سرطان معده تولید می کند . *گوشت های شکار  : ( مزاجشان خشک ) عموما مولد خلط سودا در بدن می باشند. *گوشت غاز : ( مزاج گرم و خشک ) مصلح: آب انار ، زیره، دارچین ، فلفل، زنجبیل مقوى ودرمان کننده مسلولان و افراد ضعیف است در دوران نقاهت پس از یک بیمارى عفونى به خوبى در ترمیم ضعف سلولها و تأمین انرژى مورد نیاز بدن کمک مى کند. *گوشت قرقاول ( مزاجش گرم )  تقویت کننده مغز است مضراتش :  زیاده روی در مصرف موجب سردرد و تولید خون صفراوی میشود . *گوشت قرمز زیاده روی در مصرف ، ایجاد سرطان روده بزرگ ، عامل مهم بیماریهای قلبی ، تولید کننده اسید اوریک ، گرفتگی عضلات بالاخص پای چپ ،کاهنده مقاومت بدن در مقابل انواع عفونت‌ها و فرد در مواجهه با امراضی چون حصبه، وبا، سل و… سریع گرفتار میشود *گوشت کبک : ( مزاج گرم و خشک ) مصلح آن سکنجبین برای بیماران قلبی و عروقی ،دفع عفونت های تنفسی ، ضعف اعصاب ، تقویت حافظه ، دفع تب ، تقویت نیروی جنسی ، بیخوابی مفید بوده ، اسید اوریک کمتری تولید میکند، فعالیت کلیه ها را زیاد و به دفع سموم بدن کمک مى کند. *گوشت کبوتر: ( مزاجش خیلی گرم و خشک ) برای رشد کودکان ، لرزش بدن از جنس سرد مفید مضرات : بالا برنده فشارخون *گوشت گاو ( مزاجش سرد و خشک – گروهی گرم اندک برمیشمارند ) مصلح آن زنجبیل و فلفل بنا به فرموده پیامبر اکرم (ص) گاو گوشتش مرض و شیرش دوا و چربی اش شفاست. مضراتش : افزایش کلسترول خون ، بیماری نقرس ، بیماری مفصلی ، وسواس آور ، مضر شدید برای کبد ، مولد خون سوداوی و غلیظ ، هضم آن بسیار دیرهنگام ، اختلال در خواب ، ضایعات پوستی ، افسردگی ، واریس ، بزرگ شدن طحال *گوشت گنجشک: ( مزاج گرم و خشک ) مصلح: آب انار ،آبغوره ، دارچین ، هل دافع لرزش های بدن از جنس سرد ، تقویت کننده نیروی جنسی ، پائین آورنده فشار خون *گوشت گورخر ( مزاج گرم و خشک ) برای درد مفاصل خوب است. *گوشت گوساله : ( مزاج سرد و تر – گروهی گرم و تر )مصلح: گشنیز ، سماق ، مرزه عضله ساز ، بهتر از گاو و بز و میش بوده هرچه جوان تر باشد بهتر است *گوشت گوسفند (مزاج: گرم و تر) مصلح: گشنیز ، سماق ، مرزه متناسب با مزاج آدمی ، مناسب برای بیماران سوداوی ، گوشت آن کثیر الغذا و هاضم ،تولید کننده خون صالح ، تقویت کننده و چاق کننده بدن ، مانع غش کردن ، دست و سینه آن بهتر از ران و پشت و طرف راست بهتر از سمت چپ ،اسپرم زیاد و غریزه جنسی را محرک است. مضرات : زیاد خوردن مغز آن باعث کند ذهنی و فراموشی می شود