🛎 استفاده از لوبیای چشم‌بلبلی بجای لوبیای قرمز در خورشت قورمه‌سبزی 🔸🔹 خورشت جزو غذاهای اصیل ایرانی است که متأسفانه در چند دهه اخیر دستخوش تغییراتی شده است یکی از این تغییرات اضافه کردن لوبیای قرمز به‌جای لوبیای چشم‌بلبلی در ترکیب قورمه‌سبزی است؛‌ استفاده از لوبیای قرمز نه‌تنها نفخ شدید ایجاد می‌کند بلکه میزان اوره و اسید اوریک خون را بیشتر می‌کند این در حالیست که با اضافه کردن لوبیای چشم‌بلبلی چنین حالتی به‌وجود نمی‌آید. 🔸🔹 حتی در طرز پخت و طبخ این غذای معروف ایرانی تغییراتی صورت گرفته است و آن‌هم سرخ کردن سبزی موجود در قورمه‌سبزی است در حالی که اصل روش تهیه قورمه‌سبزی این‌گونه نیست، متأسفانه بسیاری از افراد (زنان خانه‌دار ایرانی) به مقدار روغن موجود در توجه بیشتری می‌کنند به این صورت که هرچه روغن موجود بیشتر باشد آشپز را در تهیه این خورشت ماهرتر می‌پندارند. ❗️ توصیه می‌شود از کردن سبزی قورمه‌سبزی خودداری کنید. 📗 منبع: باشگاه خبرنگاران پویا 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw