📚📚📚حبوبات وغلات و مزاج آنها چاودار ........ معتدل لوبیا سبز ........ گرم و تر لوبیا سفید ........ کمی گرم و تر لوبیا قرمز ........ گرم و تر لوبیا چشم بلبلی ........ کمی گرم و تر لوبیا چیتی ........ گرم و تر ماش ........ سرد و خشک برنج ........ سرد و تر لپه ........ گرم و خشک نخود سیاه ........ گرم و خشک نخود فرنگی ........ سرد و تر نخود سفید ........ گرم و خشک باقالا ........ سرد و تر گندم ........ گرم و تر سنگک ........ کمی گرم و خشک دال عدس ........ گرم و خشک منبع: برگرفته از کتاب " مجموعه کامل دائرة المعارف تغذیه" از آقای داریوش صالحی http://drakbary.com/index.aspx?pageid=402&newsview=251 سایت دکتر متخصص طب سنتی حسن اکبری