📚📚📚حبوبات وغلات و مزاج آنها
چاودار ........ معتدل
لوبیا سبز ........ گرم و تر
لوبیا سفید ........ کمی گرم و تر
لوبیا قرمز ........ گرم و تر
لوبیا چشم بلبلی ........ کمی گرم و تر
لوبیا چیتی ........ گرم و تر
ماش ........ سرد و خشک
برنج ........ سرد و تر
لپه ........ گرم و خشک
نخود سیاه ........ گرم و خشک
نخود فرنگی ........ سرد و تر
نخود سفید ........ گرم و خشک
باقالا ........ سرد و تر
گندم ........ گرم و تر
سنگک ........ کمی گرم و خشک
دال عدس ........ گرم و خشک
منبع: برگرفته از کتاب " مجموعه کامل دائرة المعارف تغذیه" از آقای داریوش صالحی
http://drakbary.com/index.aspx?pageid=402&newsview=251
سایت دکتر متخصص طب سنتی حسن اکبری