📚📚📚📚📚 خاصیت خاص تخم خرفه در ایام ماه مبارک رمضان 💎 مقداری تخم خرفه را بکوبید سپس مقداری دوغ کاملا طبیعی روی آن بریزید (مانند زمانیکه برنج خیس می خورد) ساعتی که گذشت و دوغ به خوردِ تخم خرفه رفت اجازه دهید کمی خشک شود و مجددا مقدار دیگری دوغ روی آن بریزید. 👌 این کار سه مرتبه روی هم رفته باید تکرار شود، زمانی که سه مرحله دوغ ریزی روی تخم خرفه به اتمام رسید و تخم خرفه خشک شد، زمان سحر یک قاشق از آن را میل کنید. 👏 مرحوم سقاباشی در کتاب نجات از مرگ مصنوعی این دستور را جزء اسرار طب دانستند و گفته اند برای رفع عطش و تشنگی بسیار نافع است و می توانید حتی چندین روز بدون آب احساس عطش خود را رفع کنید و این دستور در ماه مبارک رمضان بسیار بسیار قابل استفاده است و آب بدن را کاملا تامین می کند. دکتر روازاده @soroshesalamati 📚📚یا درساعات سحر قبل ازغذا تخم خرفه رابه دوروش خیسانده یا دراب یک قاشق خیسانده و یا درشربت خاکشیر خیسانده و همراه شکرسرخ ( همان شکر احمرقدیم ) میل کنید درطول روز عطش و تشنگی شما بشدت کاهش میابد به عبارتی دیگر ماه مبارک رمضان مزاجش گرم و خشک بوده و ازظهر به بعد تشنگی غالب شده و با خوردن شربتهای تخم خرفه سوزانندگی جگر بشدت کاهش میابد