📚📚📚💊💊💊💊💊🍃🌹🍃 🔰جایگاه بلند سبزی خوردن در سفره ایرانی✨ 🔻سبزی خوردن از مزیت های سفره ایرانی است . در یک بشقاب سبزی خوردن ، گیاه های مختلفی با ویژگی های مختلف حضور دارند ولی تقریبا همه آنها اشتهاآور و مقوی گوارش اند . ✅در این میان بیشترین توصیه به مصرف و است که به هضم بهتر غذا و رفع یبوست کمک شایانی می کنند. 🚫البته افرادی که ترش میکنند باید از زیاد خوردن نعنا پرهیز کنند چون می تواند موجب تشدید ریفلاکس شود . ✅در رده دوم سبزی ها ، و قرار دارند که موجب ایجاد تعادل در گرمی و سردی سبزی خوردن ، و تقویت گوارش می شوند و و نیر بخاطر مزه تند و تیزشان و مزاج خیلی گرم و خشکشان در رده قرار می گیرند . 🔻برخی سبزی ها مانند و ،نفاخ اند که باید کمتر استفاده شوند . ترخون و تره نیز در مصرف زیاد مشکل زا هستند . ✅بیشتر سبزی ها بجز گشنیز گرم هستند، نیز که متاسفانه امروزه فراموش شده ، سرد و تر است و موجب کاهش عطش و ایجاد تعادل در سبزی خوردن ها می شود و به ویژه برای گرم و خشک ها ایده آل است . نکته👇 🔻حجم سبزی خوردن در هر وعده باید معقول باشد وگرنه به عکس ، گوارش را دچار اختلال می کند . 🌸سلامت و تندرست باشید🌸 🖊دکتر ناصر رضایی پور (متخصص طب سنتی ایرانی) 🆔 @drmmohebbi