🔰در سود و زیان میوههای تابستانی
🍑 برخی از میوههای تابستانی مانند
#زردآلو،
#هلو،
#آلو، و
#شلیل از خانواده گلسرخیان هستند.
🍑این میوهها در حالت رسیده آبدار شیرین، هم غذای لطیف محسوب میشوند و هم به تامین رطوبت بدن کمک میکنند؛ و ضمناً مواد قندی موسیلاژی آنها این آبرسانی را پایدارتر میکند.
🍑میوههای یادشده برای کسانی که
#لاغر خشکیده و نحیف هستند سودمند میباشند؛ اما حتی در همین افراد اگر
#معده رطوبت غیرطبیعی داشته باشد مصرف آنها بیزیان نیست و میتواند ریفلاکس و نفخ و آبریزش دهان را افزایش دهد.
✅ در چنین مواردی پیشنهاد میکنم دو ساعت پیش و پس از این میوهها نوشیدنی یا غذای آبکی مصرف نشود، و تا جایی که ممکن است جایگزین یک وعده غذا شوند یا بعنوان یک میانوعده غذایی مصرف گردند.
✅ کسانی که نفخ و ریفلاکس شدید دارند، بهتر است بجای زردآلوی تازه و هلوی تازه از برگه خشک آنها استفاده کنند.
🖊دکتر مجید انوشیروانی (متخصص طب ایرانی)
#انجمن_علمي_طب_سنتی_ايران
👉
@persianmedicine 👈