📚📚📚
#تخم مرغ و تدابیر طب سنتی در خصوص آن:
1. غذائيت تخم مرغ شبيه گوشت است.
2. بهترين تخم مرغ، آن است كه بزرگ باشد و در همان روز تخمگذاري مصرف شود.
3. گرماي هوا سبب فساد سريع آن مي شود و براي جلوگيري از فاسد شدن مي توان آن را در نمك قرار داد.
4. طبيعت زرده ي آن مركب القوي و مايل به گرمي و سفيده ي آن سرد و تر و پوست بيرون آن در سرد و خشك است.
5.زرده ي تخم مرغ نيم برشت، اصلاح کننده کیموس است و ارزش غذایی بالا و فضولات كمي دارد.
6. زرده ي تخم مرغ مقوي قلب و مغز است، همچنين سبب تقويت نيروي جنسي مي شود.
7. زرده ي تخم مرغ در شخصي كه خون زياد از او دفع شده بسيار مفيد است.
8. بعد از تخم مرغ در خوبي، تخم تذرو و دراج و تيهو وكبك است كه به تخم مرغ خانگي شبيه هستند.
9. تخم اردك و مرغابي و تخم هاي مشابه آن ها غليظ و ديرهضم اند، بوي بدي دارند و خلط فاسد توليد مي كنند.
10. مناسب ترين و زود هضم ترين و خون سازترين شكل پخت تخم مرغ به صورت نيم برشت است؛ براي تهيه تخم مرغ نيم برشت بايد ابتدا آب را جوشانده سپس تخم مرغ را به مدت پنج دقيقه در آن بجوشانند.
11. تخم مرغي كه زياد جوشانده شود دير هضم مي شودو اصلاح آن با آويشن و فلفل و نمك است.
12. تخم مرغ براي مزاج هاي سرد و معده هاي ضعيف مضر است؛ در صورت ضرورت بهتر است با نمك و فلفل و سركه بخورند كه سبب لطيف شدن آن مي شود.
13. تمامي تخم ها موجب تقويت نيروي جنسي مي شوند مخصوصاً تخم گنجشك، اما مداومت برآن زيان آور است.
🌺
@Mezajshenasi12
http://Telegram.me/Mezajshenasi12