🍾سکنجبین و دوز ان
هر چه میزان سرکه
#سکنجبین بیشتر شود، طعم آن
#ملس می شود و مزاج آن رو به خنکی میرود و مصرف آن برای فصول یا مناطق گرم و افراد با مزاج گرم مناسبتر است.
🍚 اگر
#شکر(عسل یا نبات) آن را زیادتر کنیم مزاج آن رو به گرمی رفته و مناسب تر برای افراد با مزاج سرد خواهد بود.
🌿 همچنین می توان چند شاخه
#نعنای تازه و شسته شده به شربت سکنجبین اضافه کرد و سکنجبین نعنائی ساخت که مزاج گرم تری نسبت به سکنجبین ساده داشته و برای رفع
#نفخ و بهبود عملکرد تنفس بسیار مفید است.
👉
https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ 🌸🍃