🍾سکنجبین و دوز ان هر چه میزان سرکه بیشتر شود، طعم آن می شود و مزاج آن رو به خنکی می‌رود و مصرف آن برای فصول یا مناطق گرم و افراد با مزاج گرم مناسب‌تر است. 🍚 اگر (عسل یا نبات) آن را زیادتر کنیم مزاج آن رو به گرمی رفته و مناسب تر برای افراد با مزاج سرد خواهد بود. 🌿 همچنین می توان چند شاخه تازه و شسته شده به شربت سکنجبین اضافه کرد و سکنجبین نعنائی ساخت که مزاج گرم تری نسبت به سکنجبین ساده داشته و برای رفع و بهبود عملکرد تنفس بسیار مفید است. 👉 https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ 🌸🍃