🍃🌿🍃🌿🍃🌿
❓علت
#ترش_کردن پس از نوشیدن
#چای
🍮چای مرغوب، تقویت کننده
#معده و محکم کننده دهانه آن است و اگر به آن مواد
#آروماتیک (عطردهنده) افزوده نشود و دیردم، دبش،
#گس و قدری تلخمزه باشد، دهانه معده را محکم کرده و جلوی
#ریفلاکس را می گیرد.
🍮اگر از چایهای
#معطر و زوددم متداول استفاده کنیم که اغلب، طعم گس و تلخ ندارند، برعکس، نوشیدن آن می تواند موجب شل شدن دهانه معده و بروز ریفلاکس شود.
🍮 بنابراین، افرادی که با مصرف چای، اصطلاحاً ترش می کنند، باید بدانند چایی که مصرف میکنند احتمالاً از
#چای_های_اسانسدار نامرغوب است و به دلیل رنگ دهی سریع، دم کشیدن آن کوتاه است.
🍮چای بهاره گیلان، چای سبز و حتی
#چای_سفید هم اگر به اندازه کافی دم نکشند، نمی تواند کمکی به
#تقویت_معده و دهانه آن بکند.
🍮 افزودن برخی گیاهان معطر به چای، بخصوص
#گل_محمدی تازه و خوشبو، می تواند موجب تقویت و تشدید اثرات مفید چای شود و در کاهش ریفلاکس و ترش کردن مفید باشد.
⬅️لينك مطلب کامل :
http://itma.ir/post/286
🖊دکتر مجید انوشیروانی ( متخصص طب سنتی ایران )
#انجمن_علمي_طب_سنتي_ايران
👉
@persianmedicine 👈
🆔
@drmmoheb