مواد لازم برای تهیه برنج اگر به تنهایی مصرف شود، قلیل‌الغذا و اگر با شیر و شکر پخته شود و یا همراه آن خورده شود، کثیرالغذا می‌شود. 🍚 خام یک پیمانه 🥛 پنج یا شش پیمانه 🍯 شیرین کننده به مقدار لازم (، یا شکر سرخ) 🧂 نمک به میزان اندک 🔰ابتدا یک پیمانه برنج را که از شب قبل خیس کرده ایم، به همراه پنج پیمانه شیر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم و هم می زنیم و آنقدر می گذاریم پخته شود تا برنج وا رود. (می توانید از برنج نیم دانه استفاده کنید). 🔰پس از گذشت مدتی که خوب باهم مخلوط و پخته شدند شیرین کننده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. 🔰وقتی شیر برنج مقداری قوام آمد و غلیظ شد، آن از روی حرارت بر می داریم. 🔰توصیه می شود به منظور شیرین کردن آن 👈 برای افراد با مزاج سرد از عسل 👈 افراد با مزاج گرم از شکر سفید استفاده شود. 👈 افرادی که به دنبال تقویت، چاق کنندگی و لینت مزاج هستند از شکر سرخ استفاده نمایند. 👉 https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ 🌸🍃