💊💊💊💊💊👇👇👇👇 🔰غذاها و مزه ها✨ 🌟بخش اول (1) 🔻مزه ی غذاها تا حدودی می تواند نشانگر مزاج آنها باشد. ☘غذای ترش : 🔹معمولا مزاج سرد و خشک 🔹مصرف زیاد آنها لاغرکننده بدن است 🔹ناسازگار با طبیعت بوده و باعث سرعت پیری می شود. 🔹از تولید صفرا و جوشش خون جلوگیری می نماید. 🔹از ایجاد انسداد در مجاری بدن جلوگیری می کند 🔹رفع گرمی و تشنگی ناشی از غذای شیرین میکند. 🔹مضر اعصاب بوده و ضرر آن با غذای شیرین کم شده و غذای شور نیز مانع نفوذ آن به اعصاب می شود . 👈( به همین دلیل توصیه می شود معمولا بصورت ترش و شیرین استفاده شود ) 🔹ایجاد آروغ ترش و سوزش معده می کند که غذای شور این حالت را کاهش می دهد. 🌼غذای شیرین: 🔸مزاج معتدل و گرمی دارد ، اگر شیرینی زیاد باشد گرم و خشک است. 🔸خاصیت غذایی زیاد دارد . 🔸سازگار با طبیعت و چاق کننده است. 🔸سردی غذای ترش و ضرر ناشی از آن بر روی اعصاب را رفع می کند. 🔸رفع ضرر آن با غذای تلخ است. 🔸مصرف زیاد آن ایجاد انسداد و گرفتگی در مجاری و عروق مختلف بدن می نماید . 👈این مطلب ادامه دارد . . . 🌸سلامت و تندرست باشید🌸 🖊دکتر ریحانه معینی 🖊دکتر نرجس گرجی 🆔 @drmmohebbi