📚📚📚📚نکاتی دربارۀ «به»
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
● بقلم دکتر مجید انوشیروانی، PhD طب سنتی ایران، استادیار دانشکده طب سنتی و مکمل مشهد
1. خوردن میوه به یا دمنوش و ربّ آن با شکم خالی موجب یبوست می شود. اگر «به» یا فرآورده های آن با فاصله کمی بعد از غذا مصرف شوند یبوست آور نخواهند شد، مگر آنکه غذا خشک باشد.
2. میوه به و دمنوش و ربّ آن برای جلوگیری از حالت تهوعی که به معده مربوط باشد، بسیار مفید است.
@Hikmatbasedmedicine
3. خانم های بارداری که دچار تهوع صبحگاهی هستند می توانند صبح ناشتا و اوایل صبح مقداری میوه به خوشبو و آبدار را بصورت رنده شدۀ نرم بجوند و آن را فرو دهند، یا مقداری ربّ به (حدود دو تا چهار قاشق غذاخوری) را با نان برشته آهسته آهسته بدون نوشیدنی و چای میل کنند. نوشیدن دمنوش به بدون قند نیز در طول روز برای کاهش این تهوع در بانوان باردار سودمند است.
4. برای تقویت و سفت کردن بافت لثه و التیام زخمهای دهانی، مضمضه کردن مکرّر با آب به یا دمنوش آن بسیار سودمند است.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
نقل این نوشتار بدون کم و زیاد و با ذکر نام نویسنده و لینک کانال مجاز است:
https://telegram.me/Hikmatbasedmedicine