#سیرترشی یا ترشی سیر(هر چی عشقتون میکشه صداش بزنین😋)
مواد لازم:
سیر
سرکه انگور
رب زرشک
طرز تهیه:
ابتدا سیر ها رو درآب ریخته و روی شعله گاز میذاریم تا ربع ساعت گرم بشه(اگه میخاین دیرتر برسه نذارین زیاد نرم بشه٬ اما اگه میخاین زودتر میل کنین یه کم تایم رو زیاد کنید کافیه بستگی به خودتون داره)
بعد سیرها رو توی آبکش ریخته تا هم آب جذب شده آنها خالی بشه هم سرد بشه(توجه کنید باید سرد سرد بشه و تقریبا آبش خشک بشه چون ممکنه بعد ترشیتون خراب بشه)
بعد سرکه و رب زرشک(بعضیا تمایل دارن رب انار و تمرهندی بریزن٬ این سلیقه ای هست من خودم معمولا رب زرشک که خودمون تهیه ش میکنیم میریزم) و سپس هم میزنیم حالت رقیق داشته باشه و سرکه چندبرابر رب باشه(من خودم برای حدودا سه کیلو سیر٬ یک و نیم لیتر سرکه و دوتا شیشه آبلیمویی رب استفاده کردم. این مواد نه خیلی غلیظ باشه نه رقیق یه چیز مابین هردو)
و درآخر هم سیر هامون رو توی شیشه میریزیم و مایع سرکه و رب زرشک که هم زدیم رو روی اونا میریزیم....
پ.ن؛توصیه میکنم حتما امتحان کنید خیلی خیلی خوشمزه میشه این مدلی•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡
@tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟
https://www.instagram.com/gol_golihaa
🌺🍃🌺🍃🌺